Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.145.39.186

Forum Moderators: incrediBILL & martinibuster

Message Too Old, No Replies

Axandra Appearing in Adsense at my site!

no actual ads visible? why?

     

web_india

5:10 am on Jul 19, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



This is happening to one of the new sites I added adsense to. A link to www.axandra.com (only one link to axandra and no other ads) - appears in the same row as "Ads by Google" but no actual ads appear.

At some times, the ads just appear normally as they should.
I am unable to understand why this is happening?
Anyone else experienced the same?

TheDave

6:09 am on Jul 19, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



Never seen this myself, but might be worth running an adware cleaner on your system just to make sure its nothing nasty at your end causing it

web_india

9:16 am on Jul 19, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



ran adaware and spybot, but still shows the same.

kodaks

1:20 pm on Jul 19, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Try reinstalling the code onto your website, maybe the code was somehow altered.

novice

3:07 pm on Jul 19, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



Do you have image ads enabled? It might be a glitch with an image ad.

I noticed that on image ads the url appears on the same row as the "ads by Google" link on the leaderboard layout.

web_india

4:47 am on Jul 20, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



Yes novice, I've image ads enabled. I would change it to text only and check it out.

Thanks.

 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month