Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.198.108.19

Forum Moderators: incrediBILL & martinibuster

Message Too Old, No Replies

Google down?

www and adsense down?

     
1:41 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Aug 7, 2003
posts:137
votes: 0


Anyone else seeing www.google.com and www.google.com/... down?

Adwords is working for me.

I'm in New Zealand.

1:42 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Dec 13, 2002
posts:469
votes: 0


Yes.

From what I can see, this is blocking any site with Adsense ads on it from loading (or perhaps they're just coded badly?)

1:45 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Sept 16, 2002
posts:1404
votes: 0


Both google.com and [google.com...] are up for me. Also the ads are showing fine on my site.
1:46 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Aug 7, 2003
posts:137
votes: 0


Adsense ads seem to be affected, not displaying.
1:49 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Nov 8, 2001
posts:447
votes: 0


Google not working here in AZ, just submitted a post before I saw this thread.
1:50 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:May 8, 2002
posts:226
votes: 0


www.google.com and www.google.com.au are down for me.
www2.google.com is up for me.
I'm in Australia.
1:56 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Aug 7, 2003
posts:137
votes: 0


Looks like www. and google.com may be having probs. www2. is okay for me too. I'm in New Zealand.
2:03 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Aug 7, 2003
posts:137
votes: 0


I see from my ping that www.google.com goes through level3.net and I had heard that level3 have been having a few network problems of late.
2:21 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Nov 20, 2003
posts:307
votes: 0


I've seen a whole pile of backbone problems the past few days. Yesterday the connection between Teleglobe and AT&T in Chicago seemed to be nearly down (800ms latency OR nothing got through, depending on exactly where you went), while today I saw 1200ms latency on some other backbone (can't remember which).
2:29 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Jan 1, 2002
posts:1018
votes: 2


Slow downloads today...but that might just be on my end.
2:50 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Sept 25, 2002
posts:407
votes: 0


[pagead2.googlesyndication.com...] is down. IT responds to a ping but in no other manner.
3:06 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:June 28, 2003
posts:292
votes: 0


It's all up for me, and has all night. I'm in Florida.
4:13 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Oct 10, 2003
posts:67
votes: 0


Running on the site, but when you log in, the amount has been the same since 5:00pm est!
4:22 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:May 24, 2003
posts:814
votes: 0


adsense was down for me as well every few minutes.
4:45 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Sept 18, 2003
posts:175
votes: 0


Yes, I've also not seen a change since about that same time? Need data! :)
6:52 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Dec 2, 2003
posts:39
votes: 0


In reply to my2cents,

My stats are also frozen for the past 12 hours or so.
Stats not updating (at all) although ads are being displayed over the site and same number of viewers etc. show up on my server logs.

Any one else experiencing the same (frozen stats)?

6:56 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Nov 22, 2003
posts:98
votes: 0


I had a few "page not found" come up just a few minutes ago for google and my cable connection is working fine. I'm hoping they are just updating the servers with new info.
7:29 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Jan 27, 2004
posts:30
votes: 0


I have 2 accounts (approved by google). 1 is working normally, and the other hasn't updated for almost 12 hours.
8:22 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Dec 2, 2003
posts:39
votes: 0


Had a look at the end of day totals.

Guess what, stats were frozen for more than 12 hours and the end of day total shows just that same frozen figure although the ads were running all day long.

In simple English, all clicks during the outage are not counted although the ads were running on the site just the same. (half day pay down the drain and not noted on end of day totals).

Hello? Google?

12:02 pm on Feb 25, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Sept 18, 2003
posts:175
votes: 0


My stats have finally been updated for yesterday. Although today is still showing no data, so they must be running way behind on updates, but it looks like I received credit for those clicks while it was "down". Good!
3:16 am on Feb 26, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Oct 10, 2003
posts:67
votes: 0


They did credit my account around 10am est. They usually respond with a credit much faster than it took this time.
6:14 pm on Feb 25, 2004 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Feb 25, 2004
posts:2
votes: 0


Hi,

I'm trying to sign up with AdSense. Pages with AdSense ads appear fine on my browsers, never a problem.

But on both IE6 and Mozilla Firebird I cannot connect to any URL in Google's AdSense site. If I have "Use SSL 3.0" turned on, I get an error message straight away. If I turn off "Use SSL 3.0" in my browser settings, trying to get to a link like www.google.com/adsense just tries for ages, nothing happens. I even tried the wget command-line tool wget and it failed, with "Unable to establish SSL connection." I'm using Windows 2000.

Has anyone had this problem before? Can anyone help?

Shane

9:40 pm on Feb 25, 2004 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Feb 25, 2004
posts:2
votes: 0


After seeing similar-subject posts here, I tried www2.google.com/adsense and it worked fine.
10:38 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Feb 25, 2004
posts:6
votes: 0


I get nothing when going to [google.com...] Is it still available?

Also how much money can one make with this? I only get around 6000 hits a month?

10:58 am on Feb 25, 2004 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Feb 8, 2004
posts:39
votes: 0


Ditto here - no reports!

From a few dollars per month to sky is the limit.

7:53 pm on Feb 26, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Aug 19, 2002
posts:70
votes: 0


I'm getting really sporatic appearences of my ads right now on all sites I've placed them on. Sometimes they show up, sometimes they don't. I'm using IE 6.

My impressions and click stats seem pretty stable...do you think it's just the computer I'm on?

Anyone else?

Nick

1:25 pm on Feb 28, 2004 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Feb 28, 2003
posts:155
votes: 1


Are these problems still continuing for you guys? As of yesterday morning, I couldn't get the Adsense login page to load for me in IE 5.5 - but it would display in Netscape. Also, I had sporadic delivery of ads on my site for hours yesterday, and some error-on-page messages when the ads were down - but, again, only on IE, not Netscape. Seemed to affect load times too, when the ads didn't show.

Anyone else?

 

Join The Conversation

Moderators and Top Contributors

Hot Threads This Week

Featured Threads

Free SEO Tools

Hire Expert Members