Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.162.152.232

Forum Moderators: buckworks & eWhisper & skibum

Message Too Old, No Replies

Problems with AdWords Reporting

Reports don't show

     
8:39 pm on Mar 9, 2006 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:May 28, 2002
posts:199
votes: 0


Anyone else having issues with AdWords reports? I'm finding that I can't view any reports either when logged into My Client Centre or when logged directly into individual AdWords accounts.

Seeing this error message:

We're sorry, but we're unable to process this request. Some of the possible reasons for this include:

- Trying to view a report that no longer exists.
- Trying to view a report that doesn't belong to you.
- Trying to download a report that has not finished running.

I see AdWords maintenance is scheduled 10 March so maybe this is a system-wide issue. Just me or are you having this problem too?

8:46 pm on Mar 9, 2006 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:May 28, 2002
posts:199
votes: 0


Update on my prev post. The problem is Firefox related (why, I have no idea). Reports work with IE.
11:01 pm on Mar 9, 2006 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Dec 28, 2004
posts:1081
votes: 0


I've also had problems Editing Campaign settings in Firefox. It produces an error in FF, works fine with IE.
6:09 pm on Mar 10, 2006 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Oct 8, 2002
posts:657
votes: 0


As of this morning this problem appears to have been fixed.
11:16 am on Mar 11, 2006 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Mar 11, 2006
posts:2
votes: 0


I have this same error message in both Internet Explorer and Firefox for both interface generated and API generated reports.

Is this a widespread thing? There was some maintenance done to Adwords yesterday. Is this a side effect?

Cheers,
Donovan

8:19 am on Mar 13, 2006 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Jan 13, 2006
posts:261
votes: 0


I had problems with reports last week, but it started working properly by friday itself. Not sure but like someone suggested, it did seem like a browser issue...I always thought that google was more firefox compatible.
9:38 am on Mar 13, 2006 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:July 6, 2005
posts:215
votes: 0


G dose have a few issuse with firefox when launcing new products/services, affecting both the new service and existing ones, which is strange as they seem to love morzilla.

however this one would apeare to be affecting both browsers as i have come accross this issue when trying to view reports, thinking it me a browser issue (IE) i tried firefox and no luck there either, the next morning i was able to get access to reports and they have been working fine since....

3:37 pm on Mar 13, 2006 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:July 29, 2005
posts:25
votes: 0


Yes, it has occurred to me to. The problem is not Firefox related as suggested, as I was using IE and also experienced the issue.

I talked (by phone) with an Adwords customer service agent and he told me that they were aware of the problem and diligently working to solve it.

Later, they send me an e-mail informing me that it had been fixed, but I was still suffering it. They told me to delete the cache and the cookies and that pulverized the trouble.

 

Join The Conversation

Moderators and Top Contributors

Hot Threads This Week

Featured Threads

Free SEO Tools

Hire Expert Members