Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.159.165.175

Forum Moderators: open

Google Toolbar PR Indicator Not Working

   
6:44 pm on Jan 31, 2005 (gmt 0)

10+ Year Member



All of a sudden my PageRank display on my tool bar is just grayed out for every site. I've reinstalled the toolbar but it is still the same. Anyone have any ideas what the potential problem is? Thanks..
4:12 pm on Feb 1, 2005 (gmt 0)

10+ Year Member



Could the toolbarqueries in your hosts file be pointing to a datacenter that is currently offline?
4:17 pm on Feb 1, 2005 (gmt 0)

10+ Year Member



I use a laptop and use different isps throughout the day. No matter where I am I still don't receive any page rank info...
7:38 pm on Feb 2, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



Could it be due to a PR Update?....

Last Month we had Toolbar doing from 0 to 4 every 20 minutes from 4 different computers for about 3 days.
It was just about the time when the update went thru.

Also, Try do delete your Cookie for Google, That might solve the problem.

8:36 pm on Feb 3, 2005 (gmt 0)

10+ Year Member



I use a laptop and use different isps throughout the day. No matter where I am I still don't receive any page rank info...

Your hosts file is on your computer and has nothing to do with the ISP you are using. Look for this file in your C:\WINDOWS\system32\drivers\etc folder (if you are using Windows XP). If this file has an entry concerning the google toolbar (e.g., 66.102.11.99 toolbarqueries.google.com), just delete this line, or place a # sign in front of it. This will reset the toolbar queries to the default.

10:40 pm on Feb 9, 2005 (gmt 0)

10+ Year Member



Mine's grayed out as well. Might be an indication of an update
5:53 am on Feb 11, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



grey here too

dazz

8:00 am on Feb 20, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member tigger is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



I've been seeing a lot of grey bar sites G.co.uk included! I wish they would hurry up and sort it out it's making linking hard work
5:07 am on Feb 21, 2005 (gmt 0)

10+ Year Member



G.co.uk shows PR9 for me.
6:20 am on Feb 21, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member tigger is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



un installed T3 and put the old back, all fine now so I can only assume the new toolbar was the problem, anyone having problems with it?
1:51 pm on Feb 21, 2005 (gmt 0)

10+ Year Member



Still having problems too..Some sites are greyed out and others are not...
7:10 pm on Feb 24, 2005 (gmt 0)

10+ Year Member



Yes there's a grey bar on every site I visit. I wonder if they might have decided to turn the PR indicator off?

Edit: well its working again now so it seems its just a glitch.

12:51 pm on Feb 25, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member tropical_island is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



Not working on many sites I've visited this morning.

Using new Beta 3.

1:05 pm on Feb 25, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member tigger is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



remove it thats what I did and the old toolbar is working fine now
3:46 am on Mar 15, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Ever since I installed the new version, some pages show grey and others are normal. Even though I know the grey pages have good rank. Couldn't be bothered to uninstall, am sure they will fix it.
4:36 am on Mar 15, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Are you using Windows 98? Have you recently run a Windows Update? If so, then that could be your problem. Lost my IE Google PR bar over a year ago after a Windows update. Use Firefox now to get it without any problems.
4:46 am on Mar 15, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



No XP with all updates installed etc.

It only happened after installing the new toolbar version.

4:50 am on Mar 15, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Great. Because I never found a solution to my problem. Good luck!
8:37 am on Mar 15, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member sem4u is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



I did install the new toolbar, but was getting too many grey PR values, so I just re-installed the old one.
9:15 am on Mar 15, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



I am just going to let G fix it, seems like too much bother on my part to go changing, but if my homepage changes to grey I might quickly change my mind!
9:59 am on Mar 15, 2005 (gmt 0)

10+ Year Member



The problem is the requests sent to toolbarqueries randomly return a 403 forbidden error telling you to check [google.com...] instead of returning the PR. I've just sent an email about it to the goolge address shown on the 403 page, so hopefully it might get sorted.
10:48 am on Mar 15, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Does anyone know when the TBPR is going to be updated, a rough guess?

I was thinking start of April?

 

Featured Threads

My Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month