Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.224.160.42

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

Cannot get the Google vote buttons on the toolbar

     
11:33 am on Dec 1, 2001 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member marcia is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Sept 29, 2000
posts:12095
votes: 0


I've followed the instructions, even uninstalled and reinstalled a few times. I'm using IE 5.0 and either I need to upgrade or the Google submit bar for the advanced options is not working. Has anyone else had difficulty with it?
11:36 am on Dec 1, 2001 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Mar 23, 2001
posts:402
votes: 0


just say no, marcia ;)
1:16 pm on Dec 1, 2001 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member tedster is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:May 26, 2000
posts:37301
votes: 0


No problems here. But I find that I'm not inclined to vote. I did once early on and from then on I've just ignored the vote buttons.
1:20 pm on Dec 1, 2001 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member marcia is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Sept 29, 2000
posts:12095
votes: 0


tedster, which version of IE are you using?

Ove

1:24 pm on Dec 1, 2001 (gmt 0)

Senior Member from SE 

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Apr 24, 2001
posts:786
votes: 0


It works with 5,5 and 6,0 for me maybe you have to upgrade IE dont know for sure

/Ove

1:34 pm on Dec 1, 2001 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member tedster is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:May 26, 2000
posts:37301
votes: 0


>> tedster, which version of IE are you using?

Oh, right.

I'm using IE 6.0, and one of my partners is using 5.5. Sorry, I've been up all night and didn't fully register your question.

2:37 pm on Dec 1, 2001 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:May 21, 2001
posts:2149
votes: 0


What version of the toolbar does it say you are using? Mine is 1.1.51 - beta. When you say you followed the instructions - you do mean the ones GoogleGuy posted, right?

And you do know you have to activate those features?

Just making sure. I am using IE 5.0 and it works fine for me, but I have only voted once :) I am protesting by not voting - the same I do in Elections :)

3:42 pm on Dec 1, 2001 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member marcia is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Sept 29, 2000
posts:12095
votes: 0


Chris, I followed the instructions precisely, and it seemed like the "submit" button wasn't working. It's the latest toolbar, just reinstalled right there.

>protesting by not voting

I like protest :)

7:47 am on Dec 2, 2001 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member googleguy is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Oct 8, 2001
posts:2882
votes: 0


Hmm. You might want to reboot after uninstalling the toolbar, just to make good and sure that some IE isn't running in the background. What OS and IE version are you running?

It's okay if you protest by not voting--we're getting plenty of votes from other folks. The data looks nice, too :)