Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.160.221.82

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

I just got my whole site in alltheweb, now its gone?

     
12:46 pm on Sep 27, 2002 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Aug 31, 2002
posts:4
votes: 0


Alltheweb just had a major update like 2 weeks ago and my whole site made it into alltheweb. All 600 pages were there. I just checked alltheweb today and now all my pages are gone. What is going on with alltheweb. My site was not down at all. This is just plain strange. Google just updated and I made it in there (all 600 pages). Anyone know whats going on. Does alltheweb and lycos use the same database b/c if they do thats even strangers b/c my site is still in lycos?
12:49 pm on Sept 27, 2002 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Sept 25, 2002
posts:77
votes: 0


I'm glad you brought that up. That is exactly what happened to my new site. My site was only up with alltheweb for one day, but still continues to be in Lycos. I am clueless to what happend and would also appreciate some advice.
12:54 pm on Sept 27, 2002 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:June 27, 2002
posts:959
votes: 0


AFAIK, Lycos is indeed using FAST technology. I guess the difference between the two happens when Alltheweb update their index and Lycos lags a few days until they update theirs.

Wait and watch.

12:58 pm on Sept 27, 2002 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member heini is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Jan 31, 2001
posts:4404
votes: 0


Hello BigDreweyStyle1
Now that's interesting. Lycos does use the same Fast index that feeds ATW (Alltheweb).
ATW is Fast index pure, while Lycos adds some PPC and directory listings, depending on which Lycos you use.

So if you're listings are still in the main body of results at Lycos it's hard to explain they should not be visible at ATW.
Which Lycos did you use? dot-com, dot co.uk?

Did you check at ATW with url.host:www.example.com?