Welcome to WebmasterWorld Guest from 3.226.251.81

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

times

times

     
1:29 am on Nov 2, 2000 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:July 27, 2000
posts:426
votes: 0


Am i the only one experiencing incorrect times in the "Last Message" field in the forums?
1:31 am on Nov 2, 2000 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member rcjordan is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member

joined:Apr 22, 2000
posts:9138
votes: 0


have you set your 'relative clock' in your profile yet?
5:47 pm on Nov 2, 2000 (gmt 0)

Administrator from US 

WebmasterWorld Administrator brett_tabke is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Sept 21, 1999
posts:38254
votes: 113


Was that what was wrong/right roscoepico? Or is there some other issue I need to look at?
4:52 pm on Nov 3, 2000 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:July 27, 2000
posts:426
votes: 0


thats took care of the problem....thanks guys......
10:30 pm on Nov 3, 2000 (gmt 0)

Administrator from US 

WebmasterWorld Administrator brett_tabke is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Sept 21, 1999
posts:38254
votes: 113


Ya, with that little Option, I got far more than I ever bargained for. It is amazing how many little places on the board, "time" is worked into. I've been cleaning up after that little switch over daily.