Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.167.216.93

Forum Moderators: lawman

Message Too Old, No Replies

Board update : access routines

     
1:57 pm on Oct 5, 2000 (gmt 0)

WebmasterWorld Administrator brett_tabke is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



Humble apologies to those who had trouble accessing the board yesterday. A combination of a typo and a cookie problem combined to keep a select few out of the forums. I think we should be all back to normal now.

During the big bug hunt, I wrote a utility to track down the cookie problem with various peoples browsers. It was such a fun little thing, that I decided to leave it online. It is linked at the top menu bar under "cookies". It will display the cookies that this system sets and uses. It will also give you the opportunity to delete those cookies from your system. Neat stuff.

Thanks,
Brett

2:04 pm on Oct 5, 2000 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Not working in NS 4.7 on MAC
10:09 pm on Oct 5, 2000 (gmt 0)

WebmasterWorld Administrator brett_tabke is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



What specifically isn't working Mike?

mnw

10:33 pm on Oct 5, 2000 (gmt 0)

10+ Year Member



MACs in general. Just kidding Mike

mnw

10:35 pm on Oct 5, 2000 (gmt 0)

10+ Year Member



Having made fun of MACs, Brett, it ain't working on NS 4.7 on Pcs either. Click "cookies", get a blank screen.
8:56 am on Oct 7, 2000 (gmt 0)

WebmasterWorld Administrator brett_tabke is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



Thanks mnw. fixed. That was a unrelated table error that I wasn't aware of.

I'm still trying to find out of there is a Mac error related to something else Mike? (please be specific if you can).

 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month