Welcome to WebmasterWorld Guest from 3.82.52.91

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

Strangeness

What the?

     
8:22 am on Oct 8, 2003 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:June 20, 2002
posts:439
votes: 0


Hi All

I've just posted a new thread on the Google news forum and I didn't get the usual "this forum is pre-moderated etc etc...

When I go into "My Threads" the message is in there but the Google forum dosn't show the message. A Webmasterworld bug, or changes afoot?

Thanks

8:26 am on Oct 8, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Oct 1, 2002
posts:1582
votes: 2

8:34 am on Oct 8, 2003 (gmt 0)

Administrator from US 

WebmasterWorld Administrator brett_tabke is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Sept 21, 1999
posts:38196
votes: 90


should be ok now for everyone?

mat

8:37 am on Oct 8, 2003 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Apr 5, 2002
posts:633
votes: 0


Yep, had some cookie weirdness for a few moments, everything OK now.
8:43 am on Oct 8, 2003 (gmt 0)

Administrator from US 

WebmasterWorld Administrator brett_tabke is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Sept 21, 1999
posts:38196
votes: 90


was working on the system.......
 

Join The Conversation

Moderators and Top Contributors

Hot Threads This Week

Featured Threads

Free SEO Tools

Hire Expert Members