Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.167.46.29

Forum Moderators: lawman

Message Too Old, No Replies

123 test

posting secure url's secure?

     
7:08 am on Jan 18, 2001 (gmt 0)

Junior Member

joined:Oct 8, 2000
posts:71
votes: 0


Testing secure addresses

1. [secure.biz ]
2. Secure [secure.www.biz]
3. [secure.biz]
4.
[secure.biz...]

Edit by rzfree: it appears that https:// addresses don't display correct using examples form help
R

7:34 am on Jan 18, 2001 (gmt 0)

Administrator from US 

WebmasterWorld Administrator brett_tabke is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Sept 21, 1999
posts:38048
votes: 12


Nope, https is not in the mix.

There are 65 lines of code dedicated to the url'izer. To do https would require many more. Those are heavy reg ex's. The board was converted last summer from other software, so there were 5k messages to start with that all had different types of embedded urls - hence all the code required to maintain the url system. (I'm trying to leave it alone before it becomes a real rats nest ;) aka, https is out for now.

7:38 am on Jan 18, 2001 (gmt 0)

Administrator from US 

WebmasterWorld Administrator brett_tabke is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Sept 21, 1999
posts:38048
votes: 12


Is https documented somewhere on the system as supported in the help files? I don't think it is - shouldn't be.
7:54 am on Jan 18, 2001 (gmt 0)

Junior Member

joined:Oct 8, 2000
posts:71
votes: 0


Sorry Brett, didn't want it to sound like a complaint, just could not understand what I was doing wrong.
Thanks, R
 

Join The Conversation

Moderators and Top Contributors

Hot Threads This Week

Featured Threads

Free SEO Tools

Hire Expert Members