Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.226.23.160

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

Posted replys but not being shown!

Browser Cache glitch?

     
4:02 pm on Mar 18, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Feb 22, 2003
posts:1023
votes: 0


Hi all,

I have posted some replys to threads and they are not shown anyone else getting suffering from this problem?

KR,

-gs

4:06 pm on Mar 18, 2003 (gmt 0)

Senior Member from GB 

WebmasterWorld Senior Member brotherhood_of_lan is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Jan 30, 2002
posts:4972
votes: 41


hey Alternative,

It might have been moved to another forum? Or some threads become a bit "heated" and get removed altogether.

I suspect this one would get moved to "Webmasterworld Community Center" ;)

Basically things get moved about.....you would usually get a sticky from a mod if your post was deleted by them for a reason / or Brett would post if its a sys prob...

HTH

4:24 pm on Mar 18, 2003 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Feb 22, 2003
posts:1023
votes: 0


Thx. brotherhood_of_LAN,

All back to normal now, might have been an internal network problem here...

I apologise for this posting cluttering up WW.

-gs

4:27 pm on Mar 18, 2003 (gmt 0)

Senior Member from GB 

WebmasterWorld Senior Member brotherhood_of_lan is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Jan 30, 2002
posts:4972
votes: 41


I think the usual reason is that ya accidentally press "preview" instead of "submit". Brett's system is perfect ;)

all good...

 

Join The Conversation

Moderators and Top Contributors

Hot Threads This Week

Featured Threads

Free SEO Tools

Hire Expert Members