Welcome to WebmasterWorld Guest from 23.22.250.113

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

background and Opera

every pages flashes white between reloads?

     

nancyb

4:43 pm on Oct 12, 2002 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



My html and css files vaildate without warnings, but in Opera every page flashes white before a page loads. IE and NS work without the white flash between reloads.

Is this an Opera 6.05 thing or have I done something to cause this. I'm using defaults in Opera, don't remember making any changes.

This is driving me nuts, thanks for any help!

madcat

5:55 pm on Oct 12, 2002 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



I've been having the same problems...are you using heavy graphics? How are they coming in- background attributes in an external style sheet?

nancyb

7:02 pm on Oct 12, 2002 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



No, graphics aren't that heavy on many pages and they aren't coming from background attributes in an external style sheet.

Sometimes, if cache is cleared, the page will load without the "white flash" and other times it doesn't make a difference if the file has *ever* been loaded in the last week - it still has a flash. But, it always has a flash if I 'reload'.

Longhaired Genius

8:24 pm on Oct 12, 2002 (gmt 0)

10+ Year Member



It's not your fault. Opera has been doing this forever. Let's hope they fix it in the upcoming Opera 7.

nancyb

8:49 pm on Oct 12, 2002 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Thank you L_G!

I thought I'd set something wrong in Opera or, worse, messed up my CSS. Don't know why I never noticed it before ...

Brad

9:11 pm on Oct 12, 2002 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Yeah it happens. Sometimes it is more noticeable than others.

madcat

12:42 am on Oct 13, 2002 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Just having a look around the Web-- It certainly doesn't seem like a global Opera problem...which is why I have to wonder what's causing the problem. It was happening in 6.03 on one particular case site as well.

pageoneresults

6:16 am on Oct 13, 2002 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member pageoneresults is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



Are any of you using the Netscape Resizing Fix?
 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month