Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.167.155.147

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

no ads, no PSA

   
5:45 am on Sep 2, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



I put my code up over 36 hours ago. I got PSA's on all pages and now I get nothing. Should it be like this?
I should at least get PSA's right?
12:19 pm on Sep 2, 2005 (gmt 0)

5+ Year Member



I am in the same boat. Just a blank space! I have email YPN about the issue and am waiting for a reply.
1:14 pm on Sep 2, 2005 (gmt 0)

5+ Year Member



Added the code 3 days ago to one of my less busy sites. Still PSA and blanks. Converting most pages back to adsense.
12:57 pm on Sep 8, 2005 (gmt 0)

5+ Year Member



hey ganderla and brightx.. have you heard anything from them yet?

Bottom line is 6 days later I am still showing blanks. (better than shooting blanks i suppose..)

I received an initial email indicating that my case had been bumped up to the next level of support. Havent heard anything sense ..

speaking of sense, all the while I get my a** kicked by google everyday with crap earnings since they made the adwords changes affecting my ad senseless earnings.

Cheers anyway.. back to crankin out code!

1:52 pm on Sep 8, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member jenstar is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



YPN is aware of the problem. They are working on the fix for it, it should be working this week. You can also contact support about it if you have any questions.
5:13 pm on Sep 8, 2005 (gmt 0)

5+ Year Member



Thanks starry Jen
7:58 pm on Sep 8, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



I'm getting the same thing (no psas, no ads).

I hope they get it fixed soon.

9:14 pm on Sep 8, 2005 (gmt 0)

5+ Year Member



Hello, Still blanks. Yahoo says they are working on it.
3:58 pm on Sep 9, 2005 (gmt 0)

10+ Year Member



I must say that the Yahoo folks are quite diligent in working on this ... I actually tried calling them via the support #, and they were great! They told me it was an ongoing issue, and later (after the call was over), I got a REAL (not canned) email from them concerning the same ...

Kudos to Yahoo for the excellent communication concerning this problem ... As good as all of this looks, it is well worth the wait!

4:08 pm on Sep 9, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



I still have not heard anything back. I ended up just taking down the blank space.
8:06 pm on Sep 12, 2005 (gmt 0)

5+ Year Member



tick tock tick tock.. no ads no psas.. no response from yahoo. hmmmm..

I did call them and all they said was "yes we see your trouble ticket, but no ETA"

help me obi one ka-yahoo

youre my only hope

1:25 am on Sep 13, 2005 (gmt 0)

5+ Year Member



just got the email from Yahoo. They have it fixed and their targeting seems dead on! Sweet, now the fun begins!
1:42 am on Sep 13, 2005 (gmt 0)

5+ Year Member



Yes..Just recived an email from yahoo. Ads up and running properly. Targeting is dead on.
5:18 am on Sep 13, 2005 (gmt 0)

10+ Year Member



Ads running right on target here too! Seeing a much greater variety of targetted ads than with ADS ...
10:10 pm on Sep 13, 2005 (gmt 0)

5+ Year Member



well its been almost 24 hrs .. earnings dont look to spiffy.. anyone else?
10:46 pm on Sep 13, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



they would look better if they updated. Last time mine updated was 2am.
3:40 am on Sep 14, 2005 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Just got accepted to the BETA, went through the setup, got the JS code, pasted it in... and viola'... NO ADS, NO PSA's nothing. Will try again in a few days after watching this forum for news, (at least we can count on WebmasterWorld!)