Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.198.106.21

Forum Moderators: open

Message Too Old, No Replies

Gmail Down

Is it only me ...

     
1:13 pm on Nov 29, 2004 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Feb 25, 2003
posts:323
votes: 0


for about two hours I am getting a server error!

anyone else the same problem?

1:33 pm on Nov 29, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:July 31, 2003
posts:2280
votes: 0


I've had a problem all morning (from the UK).
1:43 pm on Nov 29, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Dec 2, 2002
posts:1167
votes: 0


seems to be fine in central USA, excluding the sadly inevitable arrival of the first piece of spam on a particular account :(
2:23 pm on Nov 29, 2004 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Feb 25, 2003
posts:323
votes: 0


it's relly strange since my partner (same network) does NOT have any problems ..

any ideas what to do? maybe it's a cookie issue?

2:37 pm on Nov 29, 2004 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Feb 25, 2003
posts:323
votes: 0


It WAS a cookie issue - deleted them all and now it works.

My guess is geospecific cookies. I had travelled to Europe ...

Am not sure this is such a smart thing?!

2:37 pm on Nov 29, 2004 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Apr 24, 2003
posts:544
votes: 0


i am from austria and no problem with gmail whatsover...
6:25 pm on Nov 29, 2004 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Feb 25, 2003
posts:323
votes: 0


it is the change in location not the location in and of itself - or so I think
6:28 pm on Nov 29, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:July 31, 2003
posts:2280
votes: 0


It's all working OK here now.

I had travelled to Europe ...
Am not sure this is such a smart thing?!

Europe is not that bad, surely ;)

8:26 pm on Nov 29, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:June 14, 2004
posts:1043
votes: 0


Im in Canada, and it just gives a black screen when you go to gmail. This has been going on for the past 5 or 6 hours. I already cleared all the cookies.
9:12 pm on Nov 29, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Aug 16, 2002
posts:2744
votes: 0


Working fine all day from Venezuela - 3 different accounts.
10:52 pm on Nov 29, 2004 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Feb 25, 2003
posts:323
votes: 0


Macro - you have no idea :)
11:32 am on Dec 1, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Aug 16, 2002
posts:2744
votes: 0


Bummer - Outgoing Pop Mail isn't working this morning.

Appears to be an authentication problem.

No biggy as we are using our ISP to send the mail but that means we are not storing a copy on Gmail as a back-up.

Could this be a problem caused by SPAMmers?

9:34 pm on Dec 1, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Aug 16, 2002
posts:2744
votes: 0


Seems to be working intermitently again but I have been having issues with both receiving and sending to & from OE all day.

I've sent a report to Gmail.

Sometimes I've had to try 2 or 3 times to receive mail that I know is in the in-box but OE tells me there is nothing there.

11:25 pm on Dec 2, 2004 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Aug 16, 2002
posts:2744
votes: 0


Finally late this afternoon full sending and receiving access was restored to the POP mail system.

This may have been a single server problem.

No answer from tech support however I'mm glad everything is working properly again.

 

Join The Conversation

Moderators and Top Contributors

Hot Threads This Week

Featured Threads

Free SEO Tools

Hire Expert Members