Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.144.124.152

Forum Moderators: goodroi

Message Too Old, No Replies

the red X on video sitemap (Google) code 'looks' ok?

     

francie brady

6:54 pm on Dec 16, 2009 (gmt 0)

5+ Year Member



Can anyone figure out why I can't get this video xml Sitemap to be accepted by Google Webmaster Tools? I edited out some of the optional fields and am now down to the basics... and it still gets the red X:
If the code isn't accepted on this post (TOS?) I would be more than happy to provide it for inspection... thanks :-)

CODE:

- <urlset xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9" xmlns:video="http://www.google.com/schemas/sitemap-video/1.0">
- <url>
<loc>http://www.example.com/product/widget.html</loc>
- <video:video>
<video:content_loc>http://www.example.com/product/widget.flv</video:content_loc>
<video:player_loc allow_embed="Yes">www.example.com/product/player.swf</video:player_loc>
<video:thumbnail_loc>http://www.example.com/product/image/wideget1.jpg</video:thumbnail_loc>
<video:title>Widget</video:title>
<video:description>Widget - how to widget the easy way.</video:description>
</video:video>
</url>
</urlset>

[edited by: goodroi at 8:49 pm (utc) on Dec. 17, 2009]
[edit reason] examplified [/edit]

goodroi

8:51 pm on Dec 17, 2009 (gmt 0)

WebmasterWorld Administrator goodroi is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



Have you tried adding http to the player loc?

francie brady

10:40 pm on Dec 17, 2009 (gmt 0)

5+ Year Member



Thank you goodroi :-)

I added http:// and problem solved --- I couldn't see the forest for the trees ;-)

Thanks again :-)

 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month