Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.226.246.160

Forum Moderators: werty

Message Too Old, No Replies

System hangs

System hangs

     

Simon_Says

3:03 pm on Aug 28, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



8PST

Everytime we select an order, the page opens but the keywords don't appear. The whole thing hangs and we get the 'Your request cannot be completed due to an error in our system. Unknown' message.

Can't make any changes to our orders! What a shambles!

Anyone else seeing this?

Thanks

webpublisher

3:55 pm on Aug 28, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



Unfortunately I can't even log in at the moment - keeps hanging

sailorjwd

5:48 pm on Aug 28, 2006 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



And, no one answers the support phone number

Tropical Island

6:49 pm on Aug 28, 2006 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member tropical_island is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



I had problems on the weekend and finally gave up. I'm on DSL.

limitup

7:09 pm on Aug 28, 2006 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Yeah can't even login now. LOL

What blows my mind is how can they know their system is so full of bugs and not at least have a blog where they address what they are working on, current system status, etc. I've been completely unable to use the system for almost 48 hours now ... any other site would have a blurb SOMEWHERE letting people know they are aware of the problem and working to fix it as soon as possible blah blah blah.

Sheesh.

ac112

8:12 pm on Aug 28, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



I haven't been able to do much of anything other than login. I also keep getting that same error when I try to go to almost any page: "You [sic] request cannot be completed due to an error in our system. Unknown"

adCenter411

8:32 pm on Aug 28, 2006 (gmt 0)

5+ Year Member



Hi everyone,
Our development team is investigating an issue where adCenter times out when viewing keywords in the Keyword Performance tab or when uploading new keywords.

Are you seeing errors on other pages as well? If so please let me know.

I will keep you posted as I learn more about the issue.

Thanks,
adCenter411

Simon_Says

9:34 pm on Aug 28, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



adCenter411

Reports are also just cycling on the meta refresh (account - days - last 7 days). Never gets to display a report.

rehabguy

12:16 am on Aug 29, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



This is **EXACTLY** the error message we got right before one of our bids went from .11/click to $11/click and then MSN blew past our $1,000 budget on a three-day theft of over $3,000.

You guys/girls better keep a close eye on this error...

jbgilbert

12:27 am on Aug 29, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



same here, can't see keywords after selecting order -- welcome to the "new" adcenter

limitup

6:15 am on Aug 29, 2006 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Seems to be working better now, but I have a 6 pack sitting next to me just in case. I have to get 22 campaigns entered ASAP. I wonder how many beers that will take...

chief72

7:11 am on Aug 29, 2006 (gmt 0)

5+ Year Member



Buy a case, at least if you don't get finished you won't care.

Simon_Says

7:12 am on Aug 29, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



adcenter411

0 PST

Issue seems to have been resolved.

Tropical Island

10:28 am on Aug 29, 2006 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member tropical_island is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



Just logged in.

Went to one order.

Keywords showed up but no data.

Still not working properly.

benevolent001

10:38 am on Aug 29, 2006 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



these guys are trying to copy google adwords..but arent able to copy how google make fast response websites.

good luck to bill...may be bill was too intelligent and missed the skill of copying in school

adCenter411

9:44 pm on Aug 29, 2006 (gmt 0)

5+ Year Member



Hi everyone,
The timeout issues you were having yesterday were resolved yesterday afternoon (PST). After that was fixed, performance data was not available in the Keyword Performance grid (Tropical Island - this sounds like what you were seeing this morning). This has since also been resolved, as of noon today (PST). I'm sorry for this inconvenience.

If you are still seeing these issues, please let me know.

Thanks,
adCenter411

Voxman

1:00 am on Aug 31, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



Still doens't work right. Whoever the webmaster and people working on the databases are they should be fired. They suck plain and simple. Lousy look (no idea at all how to make a good looking page)...not functional at all... directions uses words that are ambigous at best. Totally sucks.

I log in now just to see if they changed programmers but I rarely tried anymore. For the sake of this argument I tried to ad a new campaign today and once more it hung (bad bad bad) and never went anywhere. Did I mention they suck?

My team could've done a much better job (great job actually) than these webmaster / programmer wannabes and I'm sure a lot of the pros on here think the same.

Where did they get these guys? Straight out of some college?

SniperRyan

4:35 pm on Sep 5, 2006 (gmt 0)

5+ Year Member



System still does not appear to be fixed. I have tried both IE and Firefox, and after login, I can see the header frame and nothing else. The 'Processing' bar is just filling and refilling.

metakomm

4:39 pm on Sep 5, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



i'm on the phone with support and they can't even access my account

:(

adCenter411

5:06 pm on Sep 5, 2006 (gmt 0)

5+ Year Member



Hi everyone,
The adCenter development team is working on this issue as a top priority. I will keep you posted as I'm updated.

I'm sorry about this inconvenience.

Thanks,
adCenter411

adCenter411

8:58 pm on Sep 5, 2006 (gmt 0)

5+ Year Member



Looks like this was resolved this morning at about 10:30 Pacific time. Please let me know if you're still seeing any issues.

Thanks,
adCenter411

[edited by: adCenter411 at 8:59 pm (utc) on Sep. 5, 2006]

Mel66

7:14 pm on Sep 8, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



I started having the same problems again today. They had been resolved, but are back today. Frustrating!
 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month