Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.144.243.34

Forum Moderators: werty

Still getting Error 1

   
9:36 pm on Jul 13, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



I got excited because I made it through an order without getting one. Now I'm getting them again (new order, trying to save keywords after pricing them).

Anyone else?

3:04 am on Jul 14, 2006 (gmt 0)

5+ Year Member



I'm also getting the same error. I contacted my rep earlier and he told me that "they are aware of the issue and working to solve it". I hope they solve it soon.
6:43 pm on Jul 14, 2006 (gmt 0)

5+ Year Member



Hi everyone,
I got confirmation from the development team that this issue was fixed last night, so you shouldn't be seeing this anymore. Please let me know if you see this again.

Thanks for your patience on this,
adCenter411

7:32 pm on Jul 14, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



So far so good. I think it may be fixed! I just created an entirely new order, edited it, changed pricing--still no error 1! YAY!
10:59 pm on Jul 14, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



Whoops. It just happened again. "Undefined system error". About 20 minutes ago. I can't create/save any more work now. I tried logging out, new browser, etc. I'm in San Jose.
11:11 pm on Jul 14, 2006 (gmt 0)

10+ Year Member



I've gotten it too. I let AC411 know and she's passed it on to be fixed. I hit save several times after I got the message and it finally saved.
4:42 pm on Jul 16, 2006 (gmt 0)

5+ Year Member



looks like that error is all fixed, but now I am getting the "Page cannot be displayed" error message... am I the only one?
 

Featured Threads

My Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month