Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.162.168.187

Forum Moderators: bakedjake

Message Too Old, No Replies

> pear upgrade-all

pretty weird characters when the command is run...

     
8:35 pm on May 14, 2008 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Dec 8, 2004
posts: 500
votes: 0


outputs:

> pear upgrade-all
������/KW(W(-H/JLIM����
=p ���

all command related to PEAR in fact will output these odd characters....
Must be something wrong with the server config, but I can not find out what/ where.

Really am not all that far into *nix webservers and webmin. Anyone ever ran into someting similar or know what it might be?

9:52 pm on May 14, 2008 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member g1smd is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:July 3, 2002
posts:18903
votes: 0


Have you done a Google search for �&#65533 for example?
10:02 pm on May 14, 2008 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Dec 8, 2004
posts: 500
votes: 0


well the ouput is actually different but it seems this site doesn't properly encode characters, which is funny if you ask me ;)

wish I could upload a screenshot to show the output.

10:03 pm on May 14, 2008 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Dec 8, 2004
posts:500
votes: 0


and I wish this site would finaly start supporting code syntax highlighting too :)
 

Join The Conversation

Moderators and Top Contributors

Hot Threads This Week

Featured Threads

Free SEO Tools

Hire Expert Members