Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.167.82.170

Forum Moderators: buckworks & eWhisper & skibum

Message Too Old, No Replies

Campaign Summary Data Missing

Anyone else seeing sporadic problem since the maintenance?

     

Pengi

9:44 am on Mar 11, 2007 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 5+ Year Member



I logged onto AdWords this morning to check my stats and was presented with a page full of zeros on my campaign summary for today. After a moment's panic, I established (from analytics) that I was still receiving AdWords traffic. Drilling down into individual campaigns is OK, data is provided at this level.

Logging off, closing and restarting my Browser (IE7) resolved this, but then it happened again.

Is anyone else seeing this, or is it something at my end?

trannack

10:13 am on Mar 11, 2007 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 5+ Year Member



I also noticed strange behaviour when I tried to add a new adgroup - locked up for ages. Had to close adwords and start again. Then all seemed fine.

mykel79

1:09 pm on Mar 11, 2007 (gmt 0)

10+ Year Member



Just had this happen now and rushed over here to see if it was just me. I guess it's uplifting that others have seen this behavior also.

trannack

2:18 pm on Mar 11, 2007 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 5+ Year Member



I have now just experienced the same as you Pengi. Had to completely log out and re-enter to get todays stats.

Pengi

3:29 pm on Mar 11, 2007 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 5+ Year Member



Remember - you saw it here first folks!

emoshe

5:30 pm on Mar 11, 2007 (gmt 0)

10+ Year Member



Same here..

poster_boy

6:29 pm on Mar 11, 2007 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Not sure if it's the same issue, but conversions being reporting in the UI are not always showing up in reports at present.

bazza9

2:09 pm on Mar 12, 2007 (gmt 0)

10+ Year Member



Same problem here - no stats for today at all

Temedar

2:19 pm on Mar 12, 2007 (gmt 0)

10+ Year Member



I experienced similar problems today.
Opened today's stats (it's well into March 12 here) and saw a few hundred clicks in ad groups that I paused yesterday morning! I immediately wrote an angry letter to support demanding explanations & refunds, then I checked my sites' web server stats to find out that the paused ad groups did not in fact send any traffic. So, I went back to Adwords & looked at yesterday's (March 11) stats. They were all zeros! Then I looked at today's stats again and it came to my mind that the numbers looked very much like yesterday's stats should be in reality.

bazza9

3:32 pm on Mar 12, 2007 (gmt 0)

10+ Year Member



Temedar - yes, I'm having exactly that problem

sem4u

5:09 pm on Mar 12, 2007 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member sem4u is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



I'm not getting any stats for 11th March under "All Campaigns" but clicking on the campaign name brings up all the stats.

AdWordsAdvisor

5:45 pm on Mar 12, 2007 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member adwordsadvisor is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



Thanks to all for the heads-up. I'll pass this info along to the tech teams, and see what I can learn.

AWA

 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month