Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.167.175.157

Forum Moderators: incrediBILL & martinibuster

VPAID ads show VPAID video ads

   
11:38 pm on Apr 1, 2014 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member lame_wolf is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member Top Contributors Of The Month



Just noticed the above in the ad serving section. For me, it was defaulted as a tick. I shall untick it as I do not require them. Yours too may also be ticked.
1:52 am on Apr 2, 2014 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member ken_b is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



Thanks for the heads up. I hadn't seen that before, but I turned it off now.
4:22 pm on Apr 2, 2014 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Many thanks.
I turned it off straightaway.

Now if only I could turn off autoplay completely and entirely forever. That is incredibly annoying, and hated.
.
4:58 am on Apr 3, 2014 (gmt 0)



could this be related to the proliferation of /eyeblaster/addineyeV2.html 404 errors coming from adsense that I am seeing?

I turned of VPAId for now to see if that solves it.
10:20 am on Apr 3, 2014 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member lame_wolf is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member Top Contributors Of The Month



could this be related to the proliferation of /eyeblaster/addineyeV2.html 404 errors coming from adsense that I am seeing?


[support.google.com...]
4:47 am on Apr 4, 2014 (gmt 0)



Thank Lame_Wolf. SO all I need to do is create that folder and page on my site? example.com/eyeblaster/addineyev2.html

Turning off expandable ads (not VPAID ads) resolved this for now, but if there's a simple solution I'd try turning it back on.
5:31 am on Apr 10, 2014 (gmt 0)



For anyone interested I think I found the culprit causing these 404 errors in the first place - chrome prefetching. Once I turned it off the errors disappeared.
 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month