Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.205.17.36

Forum Moderators: incrediBILL & martinibuster

Message Too Old, No Replies

Reporting MFA With Google Form Not Working

Doesn't work, can't send the report

     
4:32 pm on Jul 8, 2013 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Mar 30, 2006
posts:1401
votes: 57


Well this is not new but wanted to share this, while searching for some info on G found a website on the first page results, problem?

- No information, just ads
- First screenshot: ads (and I have a HUGE screen) below: big useless footer
- Very few short groups of text with intros) with "more info here"
- Those links take you to other pages alike, with more links
- And those links take you to another mirror site
- And back again to the previous site
- Not a single one of those intros brings an article
- No info, just jump from here to there...

Tried to report the website several times but no luck
"There were problems sending your form. Please try again."

That's all... sighs... G, check your automated checking because it's not checking anything :)
8:44 pm on July 8, 2013 (gmt 0)

Administrator from GB 

WebmasterWorld Administrator engine is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:May 9, 2000
posts:23807
votes: 456


That's not the first time i've seen problem with Google forms. I don't know how else to inform them, either.

Oh, btw, I found one Google form which didn't work with IE, but it did with FF and with Chrome.
6:20 pm on July 9, 2013 (gmt 0)

New User

joined:May 8, 2012
posts: 24
votes: 0


explorador -

Are you using this form?
[support.google.com...]
 

Join The Conversation

Moderators and Top Contributors

Hot Threads This Week

Featured Threads

Free SEO Tools

Hire Expert Members