Welcome to WebmasterWorld Guest from 23.22.46.195

Forum Moderators: incrediBILL & martinibuster

Google won't display ads on sub-pages no matter what

google doesn't display adds on subpages

   
6:37 pm on Jan 17, 2009 (gmt 0)

5+ Year Member



Hello fellow webmasters, i am new here and i registered to participate in your conversations and ask questions too.

May someone please help me, google will NOT display ads on subpages of a one of my websites.

Have a look at :
http://www.example.com/ ads display just fine i guess..

now look:

http://www.example.com/page1.php
I only get a blank rectangle..

also here: http://www.example.com/page2.php

nothing..

and this has been going on for a long time.
Do you have any idea what is going on?

i emailed google adsense team about this and they replied to me like this :

[paraphrased - tedster]

It looks like you are trying to use a custom CSS solution. Our system does not support that kind of solution, and changing AdSense code in any way goes against our terms and conditions.
Please paste in the code exactly as it is generated from your AdSense account.

#*$!....

Please help out :)

[edited by: tedster at 5:08 am (utc) on Jan. 18, 2009]
[edit reason] paraphrase email and use example.com [/edit]

10:35 pm on Jan 17, 2009 (gmt 0)

5+ Year Member



Well, you broke the first rule of AdSense: "Never contact AdSense!" That will just make them look for violations. :-)

Seriously, I don't know what might be happening. Is it possible that they can't find any matching ads and that you have AdSense set up to display something else (not PSAs) when there are no ads? As I recall, you can set it to show a solid color. Perhaps you set it to your background color?

12:30 am on Jan 18, 2009 (gmt 0)

5+ Year Member



In one page i made it so that it displays a background color which is different from my pages background color.

in the other ads are there, but you just cant see them unless you view the source.

I am definitely sure that adsense can find some ads to display, but it just wont do that... and i have no idea why!

[edited by: tedster at 5:09 am (utc) on Jan. 18, 2009]
[edit reason] no personal urls, please [/edit]

2:51 am on Jan 18, 2009 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member lame_wolf is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member Top Contributors Of The Month



Hi brucefortisson,

I suggest you validate your code and I think you will find it will work okay. Sort those problems out, and if it still exists, then ask again.

[edited by: tedster at 5:11 am (utc) on Jan. 18, 2009]

12:30 pm on Jan 18, 2009 (gmt 0)

5+ Year Member



Hello Wolf, how could validation relate to this?

tedster, if you are to remove URLs how am i to know whats wrong? Im asking for help.

12:23 pm on Jan 19, 2009 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member lame_wolf is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member Top Contributors Of The Month



Hello Wolf, how could validation relate to this?

Because your code does work. But because the page has lots of validation errors, you have to sort them out to prove it's not. Some validation errors can cause all sorts of problems. ATM you can't see the woods for the trees.

 

Featured Threads

My Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month