Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.145.235.72

Forum Moderators: incrediBILL & martinibuster

Check your site.

Adsense isn't displaying?

   
8:31 pm on Aug 1, 2003 (gmt 0)

10+ Year Member



In another topic someone way saying that their pages stall. I am suffering from the same problem. Never had a problem before with this. So I decided to do some checking.

I went to around 12 different websites that display adsense. Each of those stalls out.

I tried in an old version of netscape (Adsense dosen't appear in the old versions) and the page loads fine.

So it is narrowed down to my internet explorer (which always worked - need to update netscape) or Adsense.

Would you all mind checking your own sites and/or surf around on other sites that use Adsense and see if it working properly or not?

8:34 pm on Aug 1, 2003 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



works for me
8:35 pm on Aug 1, 2003 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member jenstar is a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



Works for me, and it is pretty speedy too.
8:36 pm on Aug 1, 2003 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Moi aussi.
8:38 pm on Aug 1, 2003 (gmt 0)

10+ Year Member



Super fast. No problem.
8:41 pm on Aug 1, 2003 (gmt 0)

10+ Year Member



It's gotta be my explorer. Changed nothing on my site. Didn't get an email from google. The $$$ in my account keeps getting bigger and bigger so it is displaying for some people (well the majority).

Hmmmmmmm. Thinking.

8:51 pm on Aug 1, 2003 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



Mine stall too. Worked three hours ago, pages stall now. What the...?
9:03 pm on Aug 1, 2003 (gmt 0)

10+ Year Member



Well I don't know what happened but I rebooted the CPU and then was doing a test and then explorer crashed. Then it all worked. Going to reboot one more time and see if it stays ok.
9:13 pm on Aug 1, 2003 (gmt 0)

10+ Year Member



now it dosen't work again.
9:29 pm on Aug 1, 2003 (gmt 0)

10+ Year Member



Gibble - went to the site in your profile and it stalls.

glengara- went to the site in you profile and it dosen't stall.

9:32 pm on Aug 1, 2003 (gmt 0)

10+ Year Member



I've had this problem too. It happened a month ago, and Google fixed it.

But, it happened again last night. I reported it, but no fix yet. :( They did reply, though, to say they're working on it.

Ideally, they should just immediately roll-back to a prior code base that didn't have this problem.

Also, they should provide a "wrapper" HTML code, or something, so that when it fails, it fails GRACEFULLY. The entire page isn't loading, just because the AdSense can't load. That's unacceptable. Better to show a blank spot for the banner, but load the rest of the page.

That would happen if the AdSense was an "iframe", but then the Google bot couldn't know (or could it?) which page loaded it, so it couldn't optimize the ads for the content.

9:41 pm on Aug 1, 2003 (gmt 0)

10+ Year Member



Well thanks for the reply. I needed some answers.

I agree that they should have a replacement of some sort if the others go down. It hurts the integrity of our sites. I think they will do this at some point in time but in the mean time I am willing to sit it out.

1:01 am on Aug 2, 2003 (gmt 0)

10+ Year Member



Looks like it's working fine now, thankfully.
3:25 am on Aug 2, 2003 (gmt 0)

10+ Year Member



I've reported this too, both in this Forum and to Google.

For me it's been intermittent, and always at work (IE 5.5/Windows 2000), never at home (IE 6.0/XP). Other posters zeroed in on which version of 6.0 (2300 vs. 2600?)

Google's reply didn't exactly say they had fixed anything. It just asked if my experience had improved.

Beats me what the problem really is, but it sure gets reported frequently.

For me, I havent noticed it in the past few days/week.

4:09 am on Aug 2, 2003 (gmt 0)

10+ Year Member



I had same problem before. Now, it works well as usual.

However, I redesigned my webpages. I put the Adsense Ad code on the bottom, so the content will load first then the ad. I think it's better.

8:38 pm on Aug 2, 2003 (gmt 0)

10+ Year Member



I didn't notice any outage on my sites.
 

Featured Threads

My Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month