Welcome to WebmasterWorld Guest from 50.16.79.246

Forum Moderators: buckworks & eWhisper & skibum

Message Too Old, No Replies

- sign in average position?

     
10:51 pm on Jun 11, 2005 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:July 10, 2004
posts:70
votes: 0


On alot of my keywords there is simply a - sign not a number where my ad ranks. When I do a search there are lots of other advertisors and in other cases i'm the only one and rank #1. I've tried raising the CPC on some of these but its always - I have 600 keywords, have I hit a limit where the keyword is in my campaign but has no average position number?
7:43 pm on June 13, 2005 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:June 3, 2005
posts:43
votes: 0


Are you talking about the main cmapaign summary page or the traffic estimator? If it's the traffic estimator, it has been doing some weird things lately...some glitches.
8:08 pm on June 13, 2005 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:July 10, 2004
posts:70
votes: 0


No my main reports page where I can see on a daily basis how many have clicked and what my average position is.
11:43 am on June 20, 2005 (gmt 0)

Preferred Member

10+ Year Member

joined:Feb 25, 2005
posts:464
votes: 0


if you have no impression for that KW/adgroup, it's normal. what avg.pos should you have when your ad hadn't been seen?
2:37 pm on June 20, 2005 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:July 10, 2004
posts:70
votes: 0


Does that mean that my bid is to low? The only problem i'd have with your answer is that sometimes I do show up for that KW but still have the - in the portal.