Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.166.220.138

Forum Moderators: brotherhood of lan & mack

Message Too Old, No Replies

Images partial load

     
6:20 pm on Oct 10, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



i have visited several sites, looked over many many posts before posting myself. I am having an issue with images only partially loading on my site. I have looked at timeouts, Image size, formats, I have used gd1, gd2, imagemagic. Its always the same images with the same results. Yes I have tried at least 30 different images un-cut, modified, compressed, it seems about %80 of all images I use get half loaded or partialy processed. If anyone has any ideas I would be greatfull. <snip>

[edited by: engine at 8:11 pm (utc) on Oct. 13, 2004]
[edit reason] No urls, thanks. See TOS [webmasterworld.com] [/edit]

7:50 pm on Oct 13, 2004 (gmt 0)

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



I can't get your page to load AT ALL ("server not found"). Maybe you have a bad server, or a bad webhost.
2:29 pm on Oct 14, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



What browser are you using? Have you tried several? It seems to me that I remeber a couple of years ago some issues with IE loading partial images. If you're using IE, search the MS KB. There are probably still some articles about this problem.
5:59 pm on Oct 14, 2004 (gmt 0)

10+ Year Member



I remeber a couple of years ago some issues with IE loading partial images

IE still does and I'm running the lastest version IE6 on Win XP SP2

 

Featured Threads

Hot Threads This Week

Hot Threads This Month