Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.163.65.181

Forum Moderators: incrediBILL & martinibuster

Message Too Old, No Replies

AdSense Causing JavaScript Errors

AdSense Causing JavaScript Errors

     
9:39 pm on Jun 5, 2007 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:July 27, 2001
posts:1472
votes: 0


I'm seeing it on other sites too so I know it's not caused by any code on my pages.

Anybody else seeing them?

9:45 pm on June 5, 2007 (gmt 0)

Junior Member

5+ Year Member

joined:May 29, 2007
posts:128
votes: 0


Yes, I am getting that on my site as well. Hopefully Google will figure it out and fix it soon.
9:52 pm on June 5, 2007 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Sept 18, 2002
posts:143
votes: 0


Yeh...I just noticed a few minutes ago on my sites too. IE debugger is saying there is a missing ';' in the adsense code.
10:08 pm on June 5, 2007 (gmt 0)

New User

5+ Year Member

joined:June 5, 2007
posts:1
votes: 0


Hello. All of my sites are having the same problem too. Hopefully G will fix this soon.
10:56 pm on June 5, 2007 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Dec 7, 2006
posts:308
votes: 0


I hope you guys are reporting this to adsense-support@google.com.
11:06 pm on June 5, 2007 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:July 25, 2005
posts:991
votes: 1


yes, missing ";"

please google fix it immediately. i hate when visitors see an error message when visiting my sites. they attribute it to the site owner, not adsense.

11:46 pm on June 5, 2007 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Mar 25, 2006
posts:1344
votes: 0


hmmm i wonder if this is why my earnings are way way below normal. I didn't notice anything before going to bed last night. May I ask when the error occurs - on loading, on click? Are the clicks registered?
11:59 pm on June 5, 2007 (gmt 0)

Junior Member

10+ Year Member

joined:Sept 18, 2002
posts:143
votes: 0


All fixed on my end! That was fast!
12:03 am on June 6, 2007 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Jan 12, 2006
posts:1304
votes: 0


I'm not seeing any problems with CPC ads, but my CPA ads have disappeared.
12:14 am on June 6, 2007 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:July 27, 2001
posts:1472
votes: 0


Thanks for fixing that Google. :)
12:19 am on June 6, 2007 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:May 29, 2002
posts:1819
votes: 0


I am not getting a javascript error but the ads are taking an eternity to load.
2:46 pm on June 6, 2007 (gmt 0)

New User

10+ Year Member

joined:Apr 24, 2006
posts:30
votes: 0


I had this problem all day yesterday, 05.06.07 (GMT) but is fixed from this morning.
6:17 pm on June 6, 2007 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:Sept 14, 2005
posts:272
votes: 0


I have been getting the same two javascript errors since (at least) yesterday:
Warning: Error in parsing value for property 'display'. Declaration dropped.
Source File: pagead2.googlesyndication.com/pagead/ads?client=ca-pub-...
Warning: Unknown property 'filter'. Declaration dropped.
Source File: pagead2.googlesyndication.com/pagead/ads?client=ca-pub-...

I'm using Firefox.

7:18 pm on June 6, 2007 (gmt 0)

Junior Member

5+ Year Member

joined:May 29, 2007
posts:128
votes: 0


Internet Explorer is working fine, but Firefox does report those two errors on my site as well. But the ads are displayed correctly and I have to look in the error log to see the errors.
8:13 pm on June 6, 2007 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:July 27, 2001
posts:1472
votes: 0


I'm seeing AdSense code errors on https pages. Caused my browser to lock up.
10:53 am on June 7, 2007 (gmt 0)

Senior Member from GB 

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member Top Contributors Of The Month

joined:Apr 29, 2005
posts:1944
votes: 63


It's on all the pages of one of my sites. Javascript error and the ad area is blank. Can Google mend please?
11:33 am on June 7, 2007 (gmt 0)

New User

5+ Year Member

joined:Dec 17, 2006
posts:22
votes: 0


In only one my site it display error 403 not authorized to display (internet explorer), and blank space in Firefox and Opera
3:53 pm on June 7, 2007 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:July 27, 2001
posts:1472
votes: 0


I'm going to retract my last error report.

Apparently, https pages using a base tag and a .htc file will cause an error in IE (new one to me). Since my product pages do not contain advertising or a base tag and my content pages contained both, I mistakeningly assumed it was due to AdSense. Solution, removed base tag and all is well.

I wonder if this is an unreported IE error or for that matter an error at all.

4:03 pm on June 7, 2007 (gmt 0)

New User

5+ Year Member

joined:June 7, 2007
posts:1
votes: 0


Hi all!
I can confirm the missing ';'.
I observed the problem yesterday on IE. Firefox was apparently immune.
G fixed it, only after many hours. I lost almost 1 day worth of clicks.
I can tell this because I can see X impression of top links on my pages and only X/100 impressions of my main ad box. So the browser must have stopped just after showing the top links in most cases.

William

4:20 pm on June 7, 2007 (gmt 0)

Full Member

10+ Year Member

joined:June 14, 2005
posts:338
votes: 0


is it still a problem?Looks ok to me on my browsers.

I see CTR today is very very low...

7:50 pm on June 7, 2007 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Nov 3, 2006
posts:1362
votes: 4


Interesting, I saw that too. However, when I refreshed the page it worked.
7:52 pm on June 7, 2007 (gmt 0)

Senior Member

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member

joined:Dec 16, 2002
posts:2010
votes: 0


This sounds similar to the active-x triggers I reported a few weeks ago:
[webmasterworld.com...]
It disappeared almost as fast.

Seems like they are tinkering with the code a bunch lately.