homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.227.56.174
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / WordPress
Forum Library, Charter, Moderators: lorax & rogerd

WordPress Forum

    
Something is wrong with the URL
foreign characters showing in URL of wordpress site
4Leet




msg:4562142
 4:39 pm on Apr 6, 2013 (gmt 0)

First let me say, this forum is the king.

Second, my problem is that when I go to my site the main page shows up fine in the URL field "www.sitename.com" when I navigate to any other pages on there this weird bit shows up and I think it's affecting indexing of the site: "www.sitename.com/#!/page I can't find out where this came from or how to fix it I want to eliminate the #! all together. Your help is greatly appreciated!

 

lorax




msg:4562147
 5:35 pm on Apr 6, 2013 (gmt 0)

Welcome to WebmasterWorld 4Leet.

Have you checked your Permalinks?
What plugins do you have enabled?
Have you made any edits to your htaccess file?

4Leet




msg:4562153
 6:19 pm on Apr 6, 2013 (gmt 0)

The permalinks are set to www.sitename.com/sample-post/

My active plug ins are: All in One SEO Pack, Contact Form 7, and WP-PageNavi

I haven't touched the .htaccess file. This started happening when I installed a new template.

g1smd




msg:4562168
 7:25 pm on Apr 6, 2013 (gmt 0)

That's an AJAX "hashbang" URL.

Have you unistalled any addons or extensions?

4Leet




msg:4562176
 7:49 pm on Apr 6, 2013 (gmt 0)

The only one's installed right now are: All in One SEO Pack, Contact Form 7, and WP-PageNavi and they're all active. I tried disabling them one by one to see if it made any change but to no avail.

4Leet




msg:4562178
 7:57 pm on Apr 6, 2013 (gmt 0)

the site is XXX and it looks like Ajax is being used for the image gallery and for URL rewriting and I have no idea how to fix this short of buying another similar template.

[edited by: lorax at 4:29 pm (utc) on Apr 7, 2013]
[edit reason] no URLs please [/edit]

lucy24




msg:4562191
 8:37 pm on Apr 6, 2013 (gmt 0)

Sit tight. There is a fix; it's posted somewhere in the deep innards of Google bloggery, or possibly Google how-to.

:: shuffling papers ::

Hah. Forums Search for "hashbang" led to a post from me [webmasterworld.com] advising a Forums Search for "hashbang". The post gives links, so I'll leave it with that one.

lorax




msg:4562383
 4:31 pm on Apr 7, 2013 (gmt 0)

Good one lucy24.

Webinacube




msg:4570206
 4:07 am on May 3, 2013 (gmt 0)

Are you using flash on your website ?

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / WordPress
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved