homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.196.159.11
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Home / Forums Index / Hardware and OS Related Technologies / Website Technology Issues
Forum Library, Charter, Moderators: phranque

Website Technology Issues Forum

    
domain is not opening with www prefix
saideep2007




msg:4488247
 1:26 pm on Aug 25, 2012 (gmt 0)

i have a domain called (somename.in)

when i enter my domain in address bar like this e.g (somename.in),Its opening and i can see my website


but when i try with www.somename.in, i m getting a error like this
Oops! Google Chrome could not find www.dotweb.in



please help me to sort this out



Thank You

 

g1smd




msg:4488255
 2:08 pm on Aug 25, 2012 (gmt 0)

Sort out the DNS settings.

MichaelBluejay




msg:4498829
 2:49 pm on Sep 23, 2012 (gmt 0)

Also, check with your webhost.

phranque




msg:4498980
 8:57 pm on Sep 23, 2012 (gmt 0)

what happens when you try nslookup with the www hostname?

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Hardware and OS Related Technologies / Website Technology Issues
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved