homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.167.10.244
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Home / Forums Index / Hardware and OS Related Technologies / Website Technology Issues
Forum Library, Charter, Moderators: phranque

Website Technology Issues Forum

    
authentication - no login window appears
mightymid




msg:3784980
 5:50 pm on Nov 12, 2008 (gmt 0)

I have a beta site set up on my IIS server. I have it password-protected using basic authentication and integrated windows authentication. There is one user out there who says that when he types the url into the address bar in either IE7, he is not prompted to enter a username/password. Instead the browser hangs indefinitely.

I confirmed that he's entering the correct url.

Since he is the only one reporting this problem, could it be due to one of his browser settings?

 

eelixduppy




msg:3785065
 7:58 pm on Nov 12, 2008 (gmt 0)

>> could it be due to one of his browser settings?

Browser or computer settings maybe. Have him reset his settings to default to see what happens or use another browser to see if the problem persists. If I were you I'd try to narrow down where it's coming from by reproducing the problem.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Hardware and OS Related Technologies / Website Technology Issues
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved