homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 23.23.22.200
register, free tools, login, search, subscribe, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Subscribe to WebmasterWorld
Visit PubCon.com
Home / Forums Index / Hardware and OS Related Technologies / Website Technology Issues
Forum Library, Charter, Moderators: phranque

Website Technology Issues Forum

    
Adobe Contribute not working with Webdav under Apache2
Problems publishing to my server and it's a guessing game who's at fault
JohnSka7




msg:3771501
 9:59 pm on Oct 22, 2008 (gmt 0)

Hello all,

I'm trying to get my new Suse server running and I'm having a fairly large problem with Adobe Contribute. A little history first.

My old web server was running apache (1.3.4 I think) on OS 10.4.11, and Contribute had very few problems with it. I had a regular config file browsing, and a separate config (going to port 81) for Contribute users, going over Webdav for publishing.

Now I've got my apache2 set up and working beautifully, I can connect to my site via Webdav in Dreamweaver and publish, but every time I go into Contribute, I can never publish (get permission denied) and none of my users show up in the Contribute user list (for review, sending email, or administering their account).

In reviewing my server setup, I noticed that the Contribute XML files looked weird when I would (from a command line) "more contribute.xml"...all of the tags were cut off and compressed. But when opening them in emacs, they look fine.

Not sure if that was the issue, I checked out the differences between the old server and the new server and saw that I had a module called mod_encoding. I spent the better part of two days finding a release from a japanese website, compiling it and getting it in place, only to find that browsing to port 81 would give me a white screen and a "Segmentation Fault (11)" in my error log.

Before I waste any more time, I wanted to see if anyone here has run across similar problems, either with Contribute, or just webdav, or whatever. I'm pointing my finger towards Adobe, since Dreamweaver works find with WebDav, but Contribute doesn't.

Any ideas?

 

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Hardware and OS Related Technologies / Website Technology Issues
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved