homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 184.73.104.82
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Home / Forums Index / Hardware and OS Related Technologies / Website Technology Issues
Forum Library, Charter, Moderators: phranque

Website Technology Issues Forum

    
FTP Problems
can you help me?
Brad Harrison

5+ Year Member



 
Msg#: 3537231 posted 2:12 am on Dec 30, 2007 (gmt 0)

Hi,

My name is Leam Mark Farrar and I run a Star Trek RPG under the name USS Gladiator. I play Commander Brad Harrison, Commanding Officer

Now, the site runs on the SIMM management system (SMS), which is produced by Anodyne Productions. We are also a part of a fleet called "Obsidian Fleet" and they have about 70 awards that can be given to crewmembers

They have recently put out some new rank sets that can be added to the site.

Now, I have gone onto my ftp and uploaded the image folder for the new rank set that i want, and i have upoaded the award images (no problem there), but when I check the site
they are not there, even though the ftp says that they are. does anybody know how to fix this problem?

[edited by: txbakers at 4:32 am (utc) on Dec. 30, 2007]
[edit reason] no URL drops to personal sites per TOS [/edit]

 

txbakers

WebmasterWorld Senior Member txbakers us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 3537231 posted 4:34 am on Dec 30, 2007 (gmt 0)

Hi Brad welcome to the forums and it sounds like a fun game you have there! As a trekkie from long ago I might check it out if I have time.

I had to edit your post - we don't allow direct URL "drops" in the technical forums.

For the FTP problem, just make sure that the images were indeed loaded to the correct directory. Often that's the problem, you think you are loading stuff somewhere but in reality it's going somewhere else.

Brad Harrison

5+ Year Member



 
Msg#: 3537231 posted 4:39 am on Dec 30, 2007 (gmt 0)
ok then. i'll try that.

thanks for the heads up on the "url drops"

dukelips

5+ Year Member



 
Msg#: 3537231 posted 9:52 am on Jan 9, 2008 (gmt 0)

check the root and where your directory points to

phranque

WebmasterWorld Administrator phranque us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



 
Msg#: 3537231 posted 10:01 am on Jan 9, 2008 (gmt 0)

welcome to WebmasterWorld [webmasterworld.com], brad!

they are not there, even though the ftp says that they are. does anybody know how to fix this problem?

what is your http response when you request the resource directly?

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Hardware and OS Related Technologies / Website Technology Issues
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved