homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.197.171.109
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Home / Forums Index / Local / WebmasterWorld Community Center
Forum Library, Charter, Moderators: lawman

WebmasterWorld Community Center Forum

    
WebmasterWorld FavIcon stopped showing in Firefox!?
Only WebmasterWorld, only Firefox (3.6.8)
penders




msg:4187272
 11:45 am on Aug 15, 2010 (gmt 0)

I've not been on WebmasterWorld for a few days... My saved (ie. cached) tabs and bookmarks are showing the FavIcon in Firefox OK, but when I refresh, the FavIcon disappears (to the plain default FavIcon)!?

Only WebmasterWorld, only Firefox (3.6.8) - Other browsers (and other sites OK)!?

Has something happened - or is it me?!

 

penders




msg:4187287
 1:05 pm on Aug 15, 2010 (gmt 0)

The Content-Type of "/favicon.ico" is being sent as 'text/plain'. There is no TYPE attribute on the LINK element. This should be 'image/ico'.

penders




msg:4187311
 2:59 pm on Aug 15, 2010 (gmt 0)

Well, it's now working! But "/favicon.ico" is still being served with a 'text/plain' mime-type and the TYPE attribute is still missing from the LINK element - So I can't explain it!

(I have in the meantime cleared my browser cache and history, but I don't see why that would resolve this issue, unless it was corrupted somehow?!)

tedster




msg:4187320
 3:22 pm on Aug 15, 2010 (gmt 0)

A few moderators have reported the same thing - but it's an inconsistent effect, not easy to diagnose.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Local / WebmasterWorld Community Center
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved