homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.205.207.53
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Home / Forums Index / Local / WebmasterWorld Community Center
Forum Library, Charter, Moderators: lawman

WebmasterWorld Community Center Forum

    
WebMasterworld way too slow
is it only me?
Future

5+ Year Member



 
Msg#: 3931851 posted 7:20 am on Jun 12, 2009 (gmt 0)

Looks like DNS issues ?
Taking more then 30 seconds to open any pages.

 

janharders

WebmasterWorld Senior Member 5+ Year Member



 
Msg#: 3931851 posted 7:27 am on Jun 12, 2009 (gmt 0)

Works fine for me from germany.

bill

WebmasterWorld Administrator bill us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 3931851 posted 7:39 am on Jun 12, 2009 (gmt 0)

OK from Japan...

martinibuster

WebmasterWorld Administrator martinibuster us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



 
Msg#: 3931851 posted 7:44 am on Jun 12, 2009 (gmt 0)

It was slow for me about twelve hours ago. Fine now.

Lexur

5+ Year Member



 
Msg#: 3931851 posted 9:38 am on Jun 12, 2009 (gmt 0)

It happens sometimes and makes WW unuseable,
Then you go elsewhere and in the evening it works fine again.

SuzyUK

WebmasterWorld Senior Member suzyuk us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 3931851 posted 9:45 am on Jun 12, 2009 (gmt 0)

OK here in Scotland too

tangor

WebmasterWorld Senior Member tangor us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member Top Contributors Of The Month



 
Msg#: 3931851 posted 9:47 am on Jun 12, 2009 (gmt 0)

The only time I see a slowdown is when I post something that is really pithy and shattering. About 4am Central, USA, which (I hope!) is a site wide maintenance. :)

When that pithy and shattering post is displayed I get my comeuppance, which is the way it should be.

Mr Bo Jangles

10+ Year Member



 
Msg#: 3931851 posted 10:57 am on Jun 12, 2009 (gmt 0)

The only time I see a slowdown is when I post something that is really pithy and shattering. About 4am Central, USA, which (I hope!) is a site wide maintenance. :)
When that pithy and shattering post is displayed I get my comeuppance, which is the way it should be.

v. amusing

Brett_Tabke

WebmasterWorld Administrator brett_tabke us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 3931851 posted 1:45 pm on Jun 12, 2009 (gmt 0)

@future - logs show a pretty significant bot running at that time.

Future

5+ Year Member



 
Msg#: 3931851 posted 2:41 pm on Jun 12, 2009 (gmt 0)

Thanks for your feedback, site is still very slow, it takes more then 30 seconds again to open any page, or enter my control pannel.

engine

WebmasterWorld Administrator engine us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member Top Contributors Of The Month



 
Msg#: 3931851 posted 2:43 pm on Jun 12, 2009 (gmt 0)

Have you tried a tracerout?

The site seems fine at the moment.

Justin billy

5+ Year Member



 
Msg#: 3931851 posted 9:54 am on Jun 24, 2009 (gmt 0)

It sounds too good, Hope it will work for you.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Local / WebmasterWorld Community Center
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved