homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.163.91.250
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Home / Forums Index / Local / WebmasterWorld Community Center
Forum Library, Charter, Moderators: lawman

WebmasterWorld Community Center Forum

    
Quick Question: How to post code in our posts.
[code]...[/code]. No border around the code. Am I missing something?
cosmoyoda




msg:3538440
 6:22 pm on Jan 1, 2008 (gmt 0)

Hello WebmasterWorlders,

The title says it all. I was wondering if I'm doing anything wrong here. When I insert my code using the following:

[_code]

my code here...

[_/code]

(without the underline, of course)

The code is not wrapped around a box with a black border. What did I miss? Thank you and have a happy new year.

 

eelixduppy




msg:3538469
 7:21 pm on Jan 1, 2008 (gmt 0)

To get the box you must surround it with the [ quote ] tags. There is more information here: [webmasterworld.com...]

lawman




msg:3538497
 9:11 pm on Jan 1, 2008 (gmt 0)

[webmasterworld.com...]

Try clicking on "Charter" at the top of this page.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Local / WebmasterWorld Community Center
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved