homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.197.215.146
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Home / Forums Index / Local / WebmasterWorld Community Center
Forum Library, Charter, Moderators: lawman

WebmasterWorld Community Center Forum

    
where did the logo go?
AffiliateDreamer




msg:3537055
 4:44 pm on Dec 29, 2007 (gmt 0)

Brett,

what happened to the logo?

 

jatar_k




msg:3537926
 2:56 pm on Dec 31, 2007 (gmt 0)

which logo do you mean?

I can see the one in the upper left, maybe a cache issue?

AffiliateDreamer




msg:3537972
 4:50 pm on Dec 31, 2007 (gmt 0)

it seems to be back now, it was just a link for a while.

AffiliateDreamer




msg:3575670
 12:01 pm on Feb 15, 2008 (gmt 0)

for some reason when I use firefox on my laptop, the webmasterworld logo doesn't display.
Every other site works like normal.

Brett_Tabke




msg:3575785
 2:39 pm on Feb 15, 2008 (gmt 0)

it isn't stored on here any more - on a 3rd domain. If you have 3rd party images off - it won't display. All images on WebmasterWorld will be going to a new stand alone image server.

vincevincevince




msg:3575819
 3:18 pm on Feb 15, 2008 (gmt 0)

Brett - did you consider setting up a subdomain and pointing it at the image server. That would bypass the 3rd party images problem.

AffiliateDreamer




msg:3578025
 5:31 pm on Feb 18, 2008 (gmt 0)

ok I saw the logo on the first page, but after that it disappeared.

[edited by: AffiliateDreamer at 5:32 pm (utc) on Feb. 18, 2008]

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Local / WebmasterWorld Community Center
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved