homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.227.40.166
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Visit PubCon.com
Home / Forums Index / WebmasterWorld / Web Video Creation and Optimization
Forum Library, Charter, Moderators: travelin cat

Web Video Creation and Optimization Forum

    
H264 audio sync issues in flash
webwisejordan




msg:3897709
 12:25 pm on Apr 22, 2009 (gmt 0)

Hello,

I am having some issues with some H264 encoded video files and their audio being out of sync. On the website, the files can be played either through a flash-based player (FlowPlayer) or the QuickTime player. The problem never occurs in the QT player, only in FlowPlayer, and it doesn't occur with all of the videos, only some. All of the videos were ripped using Handbrake on a MacBook Pro.

I am wondering if anyone knows why this may be occuring, and what can be done to fix the issue?

Thanks in advance

 

travelin cat




msg:3898792
 4:58 pm on Apr 23, 2009 (gmt 0)

webwisejordan,

Welcome to Webmaster World!

This seems to be a problem with FlowPlayer. Are you using the most recent version? 3.1 came out about a week ago.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / WebmasterWorld / Web Video Creation and Optimization
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved