homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.167.185.110
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Visit PubCon.com
Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / RSS, ATOM, and Related Technologies
Forum Library, Charter, Moderators: bill & werty

RSS, ATOM, and Related Technologies Forum

    
Image tag not validating, but everyone using it?
internetheaven




msg:3901428
 10:32 am on Apr 27, 2009 (gmt 0)

In my .rss feed I use:

<image><img src="http://www.example.co.uk/images/image.gif" height="49" width="70" alt="Alt text" align="left" /></image>

between the <description> and <link> tags for each <item>. The feed shows fine and most of the feeds I subscribe to use the same format. But I just entered it into a feed validator and it says there is no such tag?

 

bill




msg:3901465
 11:56 am on Apr 27, 2009 (gmt 0)

That doesn't look standard. The RSS 2.0 Standard [cyber.law.harvard.edu] shows the <image> being added like the example in this thread: inserting images into an rss feed [webmasterworld.com]

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / RSS, ATOM, and Related Technologies
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved