homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 23.21.9.44
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Home / Forums Index / Advertising / Pay Per Click Engines
Forum Library, Charter, Moderator: open

Pay Per Click Engines Forum

    
Pixels not firing.
New contact form on site...
Phil_AM




msg:4511448
 9:19 pm on Oct 23, 2012 (gmt 0)

Hi Forum,

Just moved from a java form for lead tracking on our website to an embedded page on our site (ColdFusion). The pixels seem to be in order when looking at the code, but for some reason they are not firing back to G, bing or anyone else.

Any ideas? Anyone ever encounter anything similar?

 

lucy24




msg:4511486
 12:24 am on Oct 24, 2012 (gmt 0)

First thought:

This sounds like a question that comes up periodically in the HTML and/or CSS forums. The superficial questions are all different but the underlying explanation is the same. Some transparent element is overlying the target element, so the computer can't detect clicks even though they seem to be in the right physical location.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Advertising / Pay Per Click Engines
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved