homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.226.206.205
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Home / Forums Index / Browsers / Opera Browser Usage and Support
Forum Library, Charter, Moderator: open

Opera Browser Usage and Support Forum

    
YouTube Not Working With Opera Browser
OldIrish




msg:4116216
 8:49 am on Apr 15, 2010 (gmt 0)

As of April 15, 2010, all versions of the Opera browser can no longer view YouTube videos. An error message asks you to update your Adobe Flash Player, but after doing this the error message remains.

Hopefully the YouTube tech department will look into this, as I won't be giving up on Opera, especially version 10.51, which in my humble opinion is the best browser I have ever used hands down.

Mods, please forgive me if I posted this thread in the wrong section.

 

tangor




msg:4116219
 8:56 am on Apr 15, 2010 (gmt 0)

Have to ask if you've updated your flash plug ins, there have been major security updates in recent weeks. Could that be the problem?

OldIrish




msg:4116223
 8:58 am on Apr 15, 2010 (gmt 0)

I have updated my flash plug-ins, however the error message remains. I was just looking around the net, and it seems thousands of people are reporting the issue. Hopefully a quick fix is in the works.

tedster




msg:4116607
 10:28 pm on Apr 15, 2010 (gmt 0)

I'm having the same problem with Opera. I've updated Flash Player three times now - it never makes a difference. It certainly seems like something is wrong with YouTube's Flash detection script, but it might also be something about Opera's JS upgrade. Don't know, and honestly don't care which.

I'm not giving up on Opera, so I just watch less YouTube. I've got to have another browser open to make it work my while.

tedster




msg:4116691
 2:51 am on Apr 16, 2010 (gmt 0)

And as soon as we complain, it's working for me. Since I made no further changes to Opera or Flash, YouTube must have tweaked it.

OldIrish




msg:4116704
 3:49 am on Apr 16, 2010 (gmt 0)

Awesome, it's fixed for me too. Well done YouTube!

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Browsers / Opera Browser Usage and Support
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved