homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.197.147.90
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Visit PubCon.com
Home / Forums Index / Browsers / Opera Browser Usage and Support
Forum Library, Charter, Moderator: open

Opera Browser Usage and Support Forum

    
Problem on Opera 10.10
I can only see strange characters instead of the website
AlexDumitru




msg:4080453
 1:12 pm on Feb 15, 2010 (gmt 0)

Hi,

The website is <snip> and on Opera 10.10 I can only see strange characters instead of the website.

I did absolutely no customization on Opera and I've tried it on more computers with a fresh-installed Opera.

Do you have any ideas?

[edited by: incrediBILL at 5:58 pm (utc) on Feb 15, 2010]
[edit reason] removed URL, see TOS #13 [webmasterworld.com...] [/edit]

 

bill




msg:4083284
 2:41 am on Feb 19, 2010 (gmt 0)

Try View | Encoding and play with the settings. Sometimes you need to manually switch to UTF-8 or another encoding.

BillyS




msg:4083292
 2:50 am on Feb 19, 2010 (gmt 0)

It's a bug due to the website sending compressed html. Try playing with Turbo settings. Don't change them long term, but I bet this fixes the problem.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Browsers / Opera Browser Usage and Support
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved