homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 23.23.9.5
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Home / Forums Index / Microsoft / Microsoft Windows OS (XP/NT/Vista/Windows 7/8/9/10)
Forum Library, Charter, Moderators: bill

Microsoft Windows OS (XP/NT/Vista/Windows 7/8/9/10) Forum

    
MICROSOFT outlook 2003
aroon

5+ Year Member



 
Msg#: 3938776 posted 1:33 pm on Jun 23, 2009 (gmt 0)

I have a serious problem in Microsoft Outlook 2003. Every single email I send is going to the "sent items". No errors occur. Everything seems good but none of the emails are being received. Throughout our office outlook is not working on one single computer. It was working fine a few weeks ago, however. Can anyone help?

 

kaled

WebmasterWorld Senior Member kaled us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 3938776 posted 2:13 pm on Jun 23, 2009 (gmt 0)

Unless a virus or software update has affected all machines, the ISP is, presumably, the only common factor, therefore, it sounds like a server/ISP problem. You could test this by installing another email client such as Thunderbird on a test machine. You could also check firewall settings but that seems an unlikely cause.

Kaled.

Toaster

5+ Year Member



 
Msg#: 3938776 posted 2:07 am on Jul 18, 2009 (gmt 0)

If you try pressing F9 which is send and receive all mail it should disappear from the Sent Items. I am thinking the problem might be with it not sending automatically.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Microsoft / Microsoft Windows OS (XP/NT/Vista/Windows 7/8/9/10)
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved