homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.167.174.90
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Home / Forums Index / Microsoft / Microsoft Windows OS (XP/NT/Vista/Windows 7/8/9/10)
Forum Library, Charter, Moderators: bill

Microsoft Windows OS (XP/NT/Vista/Windows 7/8/9/10) Forum

    
Click on new links don't load page unless I click enter on the URL
AffiliateDreamer

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



 
Msg#: 3406132 posted 10:55 am on Jul 27, 2007 (gmt 0)

Hi,

I have a windows XP machine and I am using IE.

WHenever I click on a click and say 'open in a new tab' a new tab is created but the page doesn't load, it just seems like it is loading.

BUT if I go to the address bar and click ENTER on the url it then loads just fine.

Is there some setting that needs to be fixed? I am not sure why this started happening all of a sudden! hehe

 

AffiliateDreamer

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



 
Msg#: 3406132 posted 7:15 pm on Jul 29, 2007 (gmt 0)

ok i just re-installed IE and all is well!

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Microsoft / Microsoft Windows OS (XP/NT/Vista/Windows 7/8/9/10)
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved