homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.161.236.229
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Home / Forums Index / WebmasterWorld / The Macintosh Webmaster
Forum Library, Charter, Moderators: travelin cat

The Macintosh Webmaster Forum

    
Safari problems, please help
Broken tags on page
kenetix




msg:4052831
 7:14 am on Jan 2, 2010 (gmt 0)

Hi guys, I don't really know how to explain this, but I have problems with safari occasionally loading pages with broken tags appearing in the middle of the page.

Please help, this is really frustrating!

Thanks

[edited by: travelin_cat at 4:49 pm (utc) on Jan. 3, 2010]
[edit reason] Removed Link [/edit]

 

travelin cat




msg:4053298
 4:52 pm on Jan 3, 2010 (gmt 0)

kenetix,

Welcome to WebmasterWorld!

You said that Safari "occasionally" loads pages with broken tags. Have you tested this on more then one Mac?

Are these always the same image(s)?

I'm not sure what would cause sporadic failure like this other then a caching issue.

kenetix




msg:4061867
 4:45 am on Jan 16, 2010 (gmt 0)

Yes I have tested it on more than one mac. It's not always the same images. I believe its a safari issue but I just don't know how to correct it. Some told me its a coding issue, others told me its a caching issue..... I'm just.....lost.

My website coding is fully xhtml transitional valid. Just weird.....

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / WebmasterWorld / The Macintosh Webmaster
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved