homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.234.141.47
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Home / Forums Index / WebmasterWorld / The Macintosh Webmaster
Forum Library, Charter, Moderators: travelin cat

The Macintosh Webmaster Forum

    
Strange Snow Leopard glitch
travelin cat

WebmasterWorld Administrator travelin_cat us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 4009483 posted 3:14 pm on Oct 19, 2009 (gmt 0)

We had a strange thing happen to the two machines that we upgraded to Snow Leopard. Both machines had this happen about a week apart.

Upon boot up, the log in screen appears (both machines have one user, so this never occurs) prompting for a password. When entering the password, the Mac would not accept it and kept asking for the password.

We had to do a hard reboot (pressing and holding the on/off button) until the machine shut down. Then on reboot everything was ok. Kind of scary at first, but it has not happened again.

Anyone else see this?

 

weeks

WebmasterWorld Senior Member 5+ Year Member



 
Msg#: 4009483 posted 9:08 pm on Oct 19, 2009 (gmt 0)

No, I've not had that issue. The most annoying thing is that my MS Office package does not play that well with Snow Leapard sometimes. Had some very bad crashes.

I'm advising people not to upgrade until they must. I've seen no real benefits.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / WebmasterWorld / The Macintosh Webmaster
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved