homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.196.195.158
register, free tools, login, search, subscribe, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Subscribe to WebmasterWorld
Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / WYSIWYG and Text Code Editors
Forum Library, Charter, Moderator: open

WYSIWYG and Text Code Editors Forum

    
vti bin folder missing
Looking for advice on best solution to fix
S_Wagner




msg:3982658
 1:59 pm on Sep 2, 2009 (gmt 0)

I made some initial changes to a website about six months ago. When viewing the HTML, it was very clean looking so I edited the code directly and used FTP to publish. Just found out that the contact form on the website doesn't work...it's trying to post using a file in a _vti_bin folder. So now I see that the original developer must've used FrontPage.

Looking for some advice on how to get the contact form working (not 100% certain that it ever worked, since I'm new to this website). Should I: a) attempt to have FP extensions installed on web server? Would that fix the problem? I'm not familiar at all with FP. b) Recode the contact form to post using a different script (non-FP)?

Thanks for any help you're willing to share.

 

bill




msg:3985381
 7:54 am on Sep 7, 2009 (gmt 0)

Given that FP is no longer being developed, MS has a new product, Expression Web, and that's in it's 3rd version now, I'd say your best option would be to recode the form to use another form processor.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / WYSIWYG and Text Code Editors
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved