homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.196.218.113
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / WYSIWYG and Text Code Editors
Forum Library, Charter, Moderator: open

WYSIWYG and Text Code Editors Forum

    
Span tag Problems
I do not understand why.
Roxster




msg:3550986
 7:05 pm on Jan 17, 2008 (gmt 0)

I am getting some bloated Frontpage code adding a span tag around anything in a cell. I Opened the page in Frontpage 2003, Expression, and Dreamweaver. Frontpage and Expressions both kept up with a span tag in the existing page, while Dreamweaver did not add a span tag.

When I create a new page in expressions and make a table, I do not get any span tags added in.

Three cells in a row looked like this.

<td><span lang="en-us">Keyword 1</span></td>
<td><span lang="en-us">Keyword 2</span></td>
<td><span lang="en-us">Keyword 3</span></td>

Can anyone help? I am getting a little bored hand editing all the HTML pages.

 

Roxster




msg:3551715
 2:24 pm on Jan 18, 2008 (gmt 0)

Could it have anything to do with improper CSS and a DOC Type?

Roxster




msg:3558258
 11:05 pm on Jan 25, 2008 (gmt 0)

After a long time of searching with no results I noticed something was missing from the head of the html template.

<meta http-equiv="Content-Language" content="en-us">

Once I added this code back in, the span tag problem went away.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / WYSIWYG and Text Code Editors
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved