homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.226.21.57
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Site Graphics and Multimedia Design
Forum Library, Charter, Moderators: not2easy

Site Graphics and Multimedia Design Forum

    
photoshop PS2 arrow keys don't work!
topr8

WebmasterWorld Senior Member topr8 us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 3810942 posted 2:55 am on Dec 19, 2008 (gmt 0)

i'm trying to move a layer or rather nudge a layer using the arrow keys and it isn't working, have i changed some setting accidently!

i'm sure it used to work.

help v much appreciated

 

jessejump

5+ Year Member



 
Msg#: 3810942 posted 3:10 pm on Dec 19, 2008 (gmt 0)

Hold Control and arrows

topr8

WebmasterWorld Senior Member topr8 us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 10+ Year Member



 
Msg#: 3810942 posted 9:40 pm on Dec 19, 2008 (gmt 0)

thanks, but no that doesn't do it!

tangor

WebmasterWorld Senior Member tangor us a WebmasterWorld Top Contributor of All Time 5+ Year Member Top Contributors Of The Month



 
Msg#: 3810942 posted 1:43 am on Dec 20, 2008 (gmt 0)

Might try resetting program default preferences.

limbo

WebmasterWorld Senior Member 10+ Year Member



 
Msg#: 3810942 posted 12:10 pm on Dec 20, 2008 (gmt 0)

Aye try that, or maybe holding down ctrl+command+option+shift as the application boots (on a mac). restores PS to default install. No totally sure but doing this might lose a few things like panel prefs/actions/selections/swatches etc - but you can save them off first. If on PC I'm sure there's an equivalent.

If that doesn't work then a clean install might do it.

zen_ar218

5+ Year Member



 
Msg#: 3810942 posted 6:05 am on Dec 23, 2008 (gmt 0)

I got this problem before
There is a reset button but I am not sure where is it.

But re-install It will fixed also :)

jessejump

5+ Year Member



 
Msg#: 3810942 posted 11:07 pm on Dec 23, 2008 (gmt 0)

Make sure you are not on "Background" Layer. If you are, double-click to Rename or make a copy

Make sure "Auto-select" Layer is checked at top of window (Options Bar)

Click on Black arrow (it's the Move tool icon) on Options bar, click on tiny triangle - Reset Tool.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Site Graphics and Multimedia Design
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved