homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.205.193.39
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Home / Forums Index / Google / Google AdSense
Forum Library, Charter, Moderators: incrediBILL & jatar k & martinibuster

Google AdSense Forum

    
Ads only appear in IE after refresh
ruip




msg:3787120
 5:33 am on Nov 16, 2008 (gmt 0)

Strange situation,

In a site i have 728*90 and more two 300*250 and 468*80 blocks.

728 block only appear in IE (7 or 6) after refresh, not always, but many many times.

Removing the other blocks don't solve problem.

no problem with the other blocks, no problem in search only header 728 get this issue.

If i change block for 468, problem is there too, seems the problem is with first ad block.

Someone get this issue before ?

 

fredw




msg:3787304
 3:51 pm on Nov 16, 2008 (gmt 0)

Sounds like a javascript caching problem. Have you tried clearing your browser cache?

I sometimes get this weird problem in Safari on the mac, after I change ad placements, Safari shows one ad where the other should be. Scared me at first, but closing and opening Safari makes it go away, proving it's something on my end, and visitors are seeing the ads OK.

Sounds like you have something similar.

ruip




msg:3787500
 9:51 pm on Nov 16, 2008 (gmt 0)

First i remove all javascript and cache, and problem is there. it happens when open the url for the first time, if user do a refresh block appear well. First i suspect browser cache problem, but it isn't i test in another computers and in other places , problem is there.
This issue happen in IE only. I use google coop, turn it off, i remove the other blocks nothing make changes in this. Impressions count, but CTR is lower then normal, this problem start in this intermitent way at Oct 14, and make my worst days in adsense.
Site have more then 50000 impressions daily.
I'm crazy with this!

fredw




msg:3787527
 10:45 pm on Nov 16, 2008 (gmt 0)

Do you have any other javascript on the page besides the adsense javascript?

ruip




msg:3790380
 11:44 am on Nov 20, 2008 (gmt 0)

yes another javascript is in page but i turned it off and problem is there.

I solve this issue, removing ad code and create a new one with same size etc etc, the problem solved, but why this happen before. The only diference is /* bla bla bla */

Site is non-english and in /* bla bla bla */ i have a special Char, at first look i think the problem is here, but, i have many channels without problems with this special non-english charact, for sure i don't know what's up with this ad code, but is solved.

mibrahim




msg:3791096
 3:53 am on Nov 21, 2008 (gmt 0)

A similar thing is happening to me. Site is in english, happens both in IE and in Firefox. Ads don't show on the first time, but random. Sometime they do. On refresh, they show.

On firefox, the dev toolbar does not show any javascript errors, it only shows warnings, and in the usual case it used to show warnings with google's code.

mibrahim




msg:3791097
 3:56 am on Nov 21, 2008 (gmt 0)

Seems like its now working... did nothing, so I suspect it was a problem from their side.

iridiax




msg:3791159
 6:02 am on Nov 21, 2008 (gmt 0)

I'm getting this too (Mac Firefox).

beggers




msg:3792538
 6:23 pm on Nov 23, 2008 (gmt 0)

Suddenly my ads are failing to display in IE but work fine in Firefox. I just get a white block and the status line shows that the ad is loading but never does. I haven't changed anything and I've got the problem on all my sites. What's happening?

fredw




msg:3792583
 8:23 pm on Nov 23, 2008 (gmt 0)

Beggers: can you see Adsense on other sites that are not your sites? That's always the first thing to look at. It will tell you whether it's something in your browser (can't see Adsense any site anywhere) or something on your pages.

beggers




msg:3792689
 1:24 am on Nov 24, 2008 (gmt 0)

I checked my sites when I got home and the ads were working again. However, they stopped for about 20 minutes and then came back. So far things are back to normal so it must have been a glitch at Google's end. I didn't think of checking other sites when my ads were down -- that's a good tip and I'll remember that next time. Thanks.

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Google / Google AdSense
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved