homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 23.22.179.210
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Platinum Sponsor 2014
Home / Forums Index / Google / Google AdSense
Forum Library, Charter, Moderators: incrediBILL & jatar k & martinibuster

Google AdSense Forum

    
Reporting broken? URL channels vs. custom channels
Mr_Smithee




msg:3484907
 11:50 am on Oct 23, 2007 (gmt 0)

My stats for today only show URL channel impressions so far, but no custom channel impressions, even though every ad unit is assigned to a custom channel. Yesterday's stats had more URL channel impressions than the sum of custom channel impressions (again, despite every ad unit being assigned to a custom channel).

I understand that "caches" and translation services can cause a discrepancy the other way around, but how is an ad impression possible which counts for my site but doesn't count for one of the custom channels?

 

BlueLeaf




msg:3484909
 11:53 am on Oct 23, 2007 (gmt 0)

I can confirm this as well. My channel reporting has degenerated over the last 3 days, and it now seems completely broken as October 23.

firec




msg:3484926
 12:18 pm on Oct 23, 2007 (gmt 0)

Ditto for the past 3 days for 1 site's custom channels. Another site seems ok.

Erku




msg:3484955
 12:58 pm on Oct 23, 2007 (gmt 0)

major reporting problems here too

Lame_Wolf




msg:3484967
 1:16 pm on Oct 23, 2007 (gmt 0)

Phew!
I thought it was me. My clicks do not add up with my earnings. Only noticed it today. I am getting clicks and money added to the total, but no idea from what channel.
I am getting results for custom channels as well as custom URL's.

netmeg




msg:3484987
 1:39 pm on Oct 23, 2007 (gmt 0)

I noticed last night that my stats (impressions, clicks & earnings) were completely frozen for about five hours. My server logs, tracking software and Google Analytics all reported traffic as normal, but no more impressions registered in AdSense. Finally got about a dozen more tacked on at the end of the day, a few cents worth of earnings. This morning, no custom channels, like others are reporting, and the url numbers seem way behind too. Plus I never caught up from yesterday. Hope this irons out before too long.

littlegiant




msg:3484998
 2:01 pm on Oct 23, 2007 (gmt 0)

Dang it. I spent 2 hours this morning trying to figure this out. Yes I can confirm as well that one of my custom channels has essentially gone haywire since midday yesterday and is not reporting any or very little impressions.

(edit)

sheesh... sometimes I don't know what I'd do without webmasterworld to validate/confirm these glitches... probably spending a lot of time crying over my keyboard.... (*chuckle*)...

kurzo




msg:3485010
 2:11 pm on Oct 23, 2007 (gmt 0)

Same here - I have noticed issues since Saturday, Oct 20th

Today is very messed up!

ecmedia




msg:3485013
 2:13 pm on Oct 23, 2007 (gmt 0)

Yes, it appears that the total number of impressions is normal but the channel data is not being captured.

SEOPTI




msg:3485030
 2:37 pm on Oct 23, 2007 (gmt 0)

Same here.

tiori




msg:3485037
 2:46 pm on Oct 23, 2007 (gmt 0)

Same problem being reported in this thread:
[webmasterworld.com...]

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Google / Google AdSense
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved