homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.225.1.70
register, free tools, login, search, pro membership, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Become a Pro Member
Home / Forums Index / Google / Google AdSense
Forum Library, Charter, Moderators: incrediBILL & jatar k & martinibuster

Google AdSense Forum

This 34 message thread spans 2 pages: 34 ( [1] 2 > >     
Long delays in Ads Appearing
31 Jan - anyone else seeing this?
Pengi




msg:3238117
 11:10 am on Jan 31, 2007 (gmt 0)

My stats seemed to be behaving very erratically today. Lots of clicks without any impressions, then lots of impressions without any clicks.

When I checked my site, it seems that there is a long delay (5 to 10 seconds at least) before any AdSense is displayed on each page. Is anyone else seeing this, or does my site/account have a problem?

 

wigwambam




msg:3238121
 11:13 am on Jan 31, 2007 (gmt 0)

I'm seeing the same in the UK.
Sometimes ads don't load at all and a server timed out page is displayed!

sem4u




msg:3238134
 11:28 am on Jan 31, 2007 (gmt 0)

AdSense ads are coming straight up on my sites.

TheTraveler




msg:3238141
 11:35 am on Jan 31, 2007 (gmt 0)

Water leaking into the trans-atlantic cable?

Pengi




msg:3238149
 11:53 am on Jan 31, 2007 (gmt 0)

Could be Traveler - things certainly aren't working too well here in the UK - but I guess you're OK in Arizona.

Have you heard from Khensu by the way?

[edited by: Pengi at 11:53 am (utc) on Jan. 31, 2007]

ConfusedButCommitted




msg:3238334
 3:12 pm on Jan 31, 2007 (gmt 0)

The delay in the UK would explain my weak AS performance this morning

jema




msg:3238388
 4:00 pm on Jan 31, 2007 (gmt 0)

Dead slow here as the ads are taking an age to show :(

trannack




msg:3238396
 4:05 pm on Jan 31, 2007 (gmt 0)

All looks fine here in France. Stats all seem normal. Does Khensu still post here - haven't seen him around for ages?

mainspot




msg:3238398
 4:07 pm on Jan 31, 2007 (gmt 0)

After reading this post, I've tried to access my site and it looks pretty fine to me. Location: Jakarta, Indonesia

jswallow




msg:3238580
 6:32 pm on Jan 31, 2007 (gmt 0)

Same thing happening to me. I'm seeing very long delays loading sites which I know should contain Google ads, and once they do load they have no adverts in them - I'm in London.

Rob_Cook




msg:3238638
 7:14 pm on Jan 31, 2007 (gmt 0)

UK here. Sometimes they load, sometimes they eventually load a broken image.

Jafo




msg:3238728
 8:27 pm on Jan 31, 2007 (gmt 0)

I have been having this issue on and off for about a month now. Seems to be happening with ad links more than text ads. Sometimes the page will just freeze until the ad shows. It gets rather annoying.

Glad to see I am not the only one.

koan




msg:3238732
 8:30 pm on Jan 31, 2007 (gmt 0)

Displays of ads is erratic and some just don't even show up today. I've complained about Adsense performance for some weeks now. It is the slowest part of my web sites and it delays page display considerably.

[webmasterworld.com...]

justageek




msg:3238756
 8:46 pm on Jan 31, 2007 (gmt 0)

This seems to be system wide today since I'm seeing it on books.google.com also. It may be related to the testing of their new home page look for the IE crowd.

JAG

Andy_Peters




msg:3238854
 10:03 pm on Jan 31, 2007 (gmt 0)

Just came here to check if anyone else was getting this...

UK also

JonSimmonds




msg:3238866
 10:13 pm on Jan 31, 2007 (gmt 0)

getting this on mine and other sites in the UK

Pengi




msg:3238911
 10:45 pm on Jan 31, 2007 (gmt 0)

OK, so it's not just me then.

They say a problem shared is a problem halved - but I guess not this time.

Ads are still getting through but so slow and so sporadic.

Anyone any ideas as to what's causing it and how long it will last?

TheTraveler




msg:3238916
 10:47 pm on Jan 31, 2007 (gmt 0)

Pengi

Have you heard from Khensu by the way?

I talked to him last week via phone, seems he is presently moving from Phoenix to Prescott, AZ. I am pretty sure that's why he's not around WebmasterWorld lately.

Wait, let me get out my deep sea diving suit and plug that hole for you Brits.

[edited by: TheTraveler at 10:49 pm (utc) on Jan. 31, 2007]

wigwambam




msg:3238919
 10:49 pm on Jan 31, 2007 (gmt 0)

Its getting worse for me.

Can't access Google at all now. FYI, I'm in the UK connected via NTL:Telewest (or whatever they're called today).

Zygoot




msg:3238944
 11:13 pm on Jan 31, 2007 (gmt 0)

Not sure what's going on but my AdSense stats don't look normal, earnings are a lot less than on average.

tinker_mac




msg:3238948
 11:18 pm on Jan 31, 2007 (gmt 0)

Same here in UK also, earnings down about 70%! Very strange

jawhite




msg:3238959
 11:36 pm on Jan 31, 2007 (gmt 0)

They are appearing fine to me but one of my channels that normally has over 14% CTR is only at 8% today. It has never been that low. Makes me wonder if ads aren't showing for everybody.

jema




msg:3239281
 9:34 am on Feb 1, 2007 (gmt 0)

Still very slow this morning, took a 20% earnings hit yesterday, let alone the knock on effect of the sites being unusable.

nedguy




msg:3239299
 10:24 am on Feb 1, 2007 (gmt 0)

I too came here to see if anything was up.

pagead2.googlesyndication.com is not loading at all.

I'm also in London on Blueyonder (aka ntl/telewest), Wigwambam, and according to a glossy brochure and letter from Sir Richard which turned up in the post today, it's all about to become 'Virgin Media'. Oh God!

wigwambam




msg:3239322
 11:14 am on Feb 1, 2007 (gmt 0)

It's a telewest problem, definitely. I rang them today and reported it. There are no problems via BT.

I'm about to remove ALL adsense ads, Google Search and Analytics from my site - it's heartbreaking (lol) - but the site doesn't work properly with them.

foxtunes




msg:3239324
 11:17 am on Feb 1, 2007 (gmt 0)

Slow loading this end too.

mainspot




msg:3239384
 12:56 pm on Feb 1, 2007 (gmt 0)

It's funny... seems like it happened only in US and UK.

I'm keep checking the ads display, and still load very fast.
from Jakarta, Indonesia.

radix




msg:3239399
 1:26 pm on Feb 1, 2007 (gmt 0)

While ad display delay might have affected only UK or US, on 31 Jan the CTR on my sites was down to about 50% of the rather stable rate of preceeding weeks and months.

Andy_Peters




msg:3239483
 3:11 pm on Feb 1, 2007 (gmt 0)

it's a telewest problem, definitely. I rang them today and reported it. There are no problems via BT.

Not sure about that, i'm on Virgin.net adsl...

annej




msg:3240315
 3:55 am on Feb 2, 2007 (gmt 0)

There are dropped routing problems that are affecting some servers on the net today. My earnings are down a bit, could something like that be causing this?

This 34 message thread spans 2 pages: 34 ( [1] 2 > >
Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Google / Google AdSense
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Home ¦ Free Tools ¦ Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About ¦ Library ¦ Newsletter
WebmasterWorld is a Developer Shed Community owned by Jim Boykin.
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved